bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Взаємодія депутатів Краматорської міської ради з мешканцями: чи є зміни?
08.10.2018

Починаючи з кінця серпня та впродовж вересня, команда громадської організації «Точка доступу» провела моніторинг роботи 18 громадських приймалень депутатів Краматорської міської ради.

Моніторинг триває і до кінця жовтня команда ГО “Точка доступу” планує відвідати 24 приймальні аби перевірити, як представники депутатського корпусу взаємодіють із мешканцями Краматорська.

Зокрема, особлива увага під час другої хвилі атестації приділялась факту проведення особистого прийому громадян депутатами  Краматорської міської ради.

Ми відвідали приймальні наступних депутатів: Андрєєва ОлегаБезсонного АндріяДикої ГалиниЄрмольченко ОлександраЗеленського СергіяКупрікова МихайлаМалишева ОлексіяНечволоди Євгена,  Ольхової ІриниОшурко ДенисаПанкова ВіктораПридатко ОлександраРубановського ВіктораРудакова ОлександраТітової Надії, Шевченко ОлександраШорнікової Олени, Гончаренко Олександра. Всі ці депутати проводять прийом громадян особисто, не рідше ніж один раз на місяць, як того і потребує Закон України “Про статус депутатів місцевих рад”, - розказав аналітик ГО “Точка доступу”  Ілля Перекрестов.

В порівнянні з минулорічними результатами оцінки діяльності депутатів Краматорської міської ради в рамках проекту “Атестації”, Гончаренко Олександр почав вести особистий прийом громадян, а не за попереднім записом, як це було в минулому році.

Вся інформація на сайті міської ради про час, місце і день прийому виборців цих депутатів відповідає дійсності та є актуальною.

Також, в  порівнянні з минулорічними результатами оцінки діяльності депутатів Краматорської міської ради, 3 депутата внесли зміни на сайті міської ради щодо часу, місяця та дня прийому виборців, а саме: Нечволода Євген – додав на сайт міської ради контактний телефон приймальні, Гончаренко Олександр – додав час проведення прийому виборців, Дика Галина – актуалізувала інформацію про місце проведення прийому виборців.

Виходячи з цього, в процесі здійснення другого року оцінки діяльності депутатів Краматорської міської ради в рамках проекту “Атестація депутатів місцевих рад” можемо з упевненістю сказати, що депутати Краматорської міської ради прислухаються до рекомендацій, які були надані їм за результатами першого року оцінки їх діяльності та покращують свою роботу”, - підкреслив аналітик ГО “Точка доступу”  Ілля Перекрестов.  

Докладніше про громадську кампанію «Атестація депутатів місцевих рад», про те як, здійснювалось оцінювання в попередні роки та про його результати можна дізнатись:

На сайті організації cvu.od.ua/ua/projects/attestation/
У розділі «Атестація місцевих депутатів» на інформаційному ресурсі ІзбірКом 
У соціальній мережі Facebook www.facebook.com/attestationLC/?ref=br_rs

За додатковою інформацією про здійснення ініціативи в Донецькій області звертайтесь до команди Громадської організації «Точка доступу” [email protected].

Громадська кампанія «Атестація депутатів місцевих рад» спрямована на сприяння вирішенню проблеми низького рівня відкритості, прозорості та підзвітності виборцям депутатів 23 місцевих рад з 17 областей України. Проект «Атестація депутатів місцевих рад» реалізовується Одеською обласною організацією ВГО «Комітет виборців України» разом з партнерськими організаціями за підтримки Національного фонду демократії (NED, США). У 2016 році апробація методології відбулася в місцевих радах Одеської області за підтримки Міжнародного фонду «Відродження». В місті Краматорськ за реалізацію ініціативи відповідає ГО “Агентство економічного розвитку”.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.