bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

В Запоріжжі говорили про залучення молоді до вирішення проблем безпеки в громаді
01.10.2018

25 та 27 вересня за ініціативи ГО «Запорізька правозахисна група» пройшли медіа-клуби «Поліція та громада». 

25 та 27 вересня за ініціативи ГО “Запорізька правозахисна група” пройшли медіа-клуби “Поліція та громада” за участі представників патрульної поліції, журналістів, студентів факультетів журналістки в рамках реалізації проекту “Поліція та громади: спільні дії на захист безпеки в Запоріжжі”.

Під час заходу учасники обговорили діяльність поліції, її повноваження, інструменти залучення молоді до ідентифікації та вирішення проблем безпеки в громаді, протидію булінгу в школах та ВНЗ, питання комунікації поліції, журналістів та молоді. 

Під час зустрічі поліцейські відповіли на питання та розповіли про повноваження патрульної поліції при порушеннях порядку, спокою та добросусідства; як реагувати коли бачиш порушення прав дітей, розповіли як повинна будуватись взаємодія з поліцією, яка покращить ситуацію з безпекою для самих людей та громади. Особливу увагу приділили фактам, коли члени сім’ї знущаються одне над одним чи чинять будь-яке насильство. Для вирішення цих проблем також варто звертатись у поліцію за номером 102, сектор ювенальної превенції чи службу у справах дітей (якщо причетні діти) або ж повідомити свого дільничного.

Проект впроваджується за підтримки Інноваційного Фонду з питань взаємодії поліції з громадою на засадах партнерства (CPIF)  Проекту підтримки підготовки поліцейських (PTAP), що реалізовується в Україні компанією «Агрітім Канада Консалтинг Лтд» за фінансової підтримки уряду Канади.

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.