bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

В Маріуполі поліція та громадськість налагоджують співпрацю заради безпеки громади
18.09.2018

12, 13 та 14 вересня за ініціативи громадської організації «Ліга жінок-виборців» в Маріуполі було проведено 3 інформаційні зустрічі «Поліцейська діяльність, орієнтована на громаду».

У зустрічах взяли участь старший дільничний офіцер Цвар Христина Олександрівна та інспектор з ювенальної превенції Ніколаєва Інна Миколаївна.

Під час зустрічей, учасники з числа молоді, громадськості, журналістів розглянули питання відповідальності за скоєння правопорушень, проблеми домашнього насилля, шляхи комунікації з поліцією та правила поводження з вибухонебезпечними предметами.

- Сьогодні дуже важливо розробити модель співпраці поліції та громади на місцевому рівні та об’єднати зусилля влади і громадських організацій, спрямованих на профілактику і подолання насильства в сім’ї та насильства стосовно жінок і дітей, зміцнення безпеки громади міста Маріуполь, - зазначила керівниця проекту У. Ковальчук. 

Метою проекту “Налагодження діалогу між громадянами та поліцією м. Маріуполь щодо попередження домашнього насильства та вирішення проблем безпеки в громаді”, що здійснюється  ГО “Правозахисний центр “Ліга жінок - виборців” за підтримки Програмної ініціативи «Права людини та правосуддя» Міжнародного фонду «Відродження» є залучення громадськості Маріуполя до  виявлення та вирішення проблем безпеки, а також попередження домашнього насильства в місті на основі діалогу місцевої поліції та різних зацікавлених учасників на рівні громади.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.