bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

В Україні з’явився новий молодіжний медіа-ресурс DrugStore
11.09.2018

Розважатися, але в своїх розвагах не забувати про можливі наслідки – таке головне послання нового ресурсу. DrugStore – це про те, як жити на повну, проте не втрапити в халепу.

Розважатися, але в своїх розвагах не забувати про можливі наслідки – таке головне послання нового ресурсу. DrugStore – це про те, як жити на повну, проте не втрапити в халепу.

І плюсом, і мінусом нашого часу є майже необмежений доступ до інформації. Це плюс – оскільки можна знайти усе, що потрібно для роботи/навчання/особистісного розвитку. І це ж мінус – бо далеко не вся інформація з Інтернету придатна для використання. Щось із часом втрачає актуальність, а щось узагалі виявляється фейком, неправдивими даними. Біда в тому, що недостовірна інформація може відверто нашкодити, особливо коли мова йде про таку надважливу сферу, як здоров’я.

На DrugStore пропонується перевірена та актуальна інформація, що стосується різних аспектів життя молодої людини. Тут говоримо про ЗОЖ і вплив на організм різних речовин, стосунки і секс, розваги і навчання, саморозвиток і задоволення та ще на безліч усіляких тем. DrugStore – це лайфхаки, корисні статті, відповіді на бентежні питання та бесіди на табуйовані теми.

DrugStore – сайт-платформа. Тобто тут можна не лише прочитати щось корисне чи цікаве. Сторінки сайту інтерактивні – є ігрові вкладки, де важлива інформація пропонується в розважальному форматі, є онлайн тест особистого ризику інфікування ВІЛ та розділ, де можна анонімно отримати в чаті консультацію фахівця – лікаря чи психолога.

Адреса сайту drugstore.org.ua. Також слідкувати за новинами DrugStore можна в соцмережах:

  • Facebook: https://www.facebook.com/drugstore.org.ua/
  • Instagram: https://www.instagram.com/drugstore_1/
  • Telegram: t.me/drugstore_1
  • YouTube: https://www.youtube.com/channel/UClO1ISN1LLStE6H0r1FyiJA

Гори, та не згорай!

Контакти

  • drugstore.org.ua

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.