bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

В Сумах бізнесменів навчали психології ефективного бізнесу
07.09.2018

1-2 вересня 2018 р. у м.Суми пройшов інтенсивний тренінг «Психологія ефективного бізнесу», організований Центром інформаційної підтримки бізнесу м. Суми за підтримки ЄБРР у рамках ініціативи «EU4Business» Європейського Союзу. 

Тренінг зібрав разом представників бізнесу – власників та топ-менеджмент аудиторських фірм, агентств нерухомості, постачальників засобів виробництва для агробізнесу, керівників підрозділів з виробництва та ремонту гідравлічних систем, директорів закладів охорони здоров’я та індустрії краси та інші.

Проводила тренінг Світлана Коміссарук – професор з соціальної психології, бізнес-тренер (Колумбійський університет, м. Нью-Йорк, США).

Основна спрямованість тренінгу – грамотна робота з запереченнями, правильна взаємодія в конфліктних ситуаціях, боротьба з маніпуляціями і психологічним тиском, вміння казати “НІ” та приймати зважені рішеня на свою користь.

Учасникам тренігу було цікаво відпрацьовувати в групах техніки контролю власного ефоційного стану, методи побудови бізнес-відносин та бізнес-репутації, опрацьовувати техніки активного слухання, критики та переконання.

Спільно обговорювали ситуації і розглядали помилки в процесі формування бізнес-відносин та шляхи їх попередження. 

Цікавим були тестові завдання, що допомогли тренеру розкрити мотиваційний фокус кожного учасника у процесі сприйняття себе і відносин навколо себе.

Отриманні на тренінгу знання, форми та методи практичної психології можна застосовувати у своїй практичній діяльності для побудови відносин у власній компанії, з партнерами/клієнтами та конкурентами.

Тренінг проходив на базі Конгрес-центру СумДУ (м.Суми, вул.Покровська, 9/1).

Фотозвіт з тренінгу: http://u.to/GIZuEw 

Організатор: Центр інформаційної підтримки бізнесу м. Суми
www.fb.com/business.support.centre.sumy/

Контакти

  • www.fb.com/business.support.centre.sumy/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.