bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

В Сєвєродонецьку поліція та громадськість розробляють шляхи підвищення безпеки на дорогах
24.07.2018

17 та 19 липня в місті Сєвєродонецьк пройшли  інформаційні зустрічі за участі представників поліції та активних громадян присвячені  підвищенню безпеки дорожнього руху та захисту прав всіх учасників дорожнього руху, особливо пішоходів та велосипедистів.

Зустрічі відбулись за ініціативи ГО “Громадська платформа”.

Впродовж зустрічі патрульні та громадяни обговорили питання облаштування вело доріжок, можливості створення вело патрулів в місті, підвищення безпеки дорожнього руху, особливо що стосується вирішення питань якості ремонту доріг та аварійних ситуацій, які спричинені поганою якістю дорожнього покриття.

«Такі зустрічі поліції з різними цільовими аудиторіями спрямовані на реалізацію прав різних верств та груп населення. Сьогоднішня зустріч дає можливість людям обговорити с поліцією напряму питання безпеки на дорогах, виробити спільні шляхи вирішення цих проблем в місті Сєвєродонецьк», - відзначив Сергій Кошель, керівник Сєверодонецького офісу Мережі правового розвитку при ГО “Громадська платформа”.

Метою проекту «Безпечна громада міста Сєвєродонецьк: спільна відповідальність мешканців та поліції», що здійснюється  ГО “Громадська платформа” за підтримки Програмної ініціативи «Права людини та правосуддя» Міжнародного фонду «Відродження» є впровадження інструментів підзвітності поліції та створення безпечного середовища на рівні громади міста Сєвєродонецьк.

 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.