bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Молодь Донбасу сприяє розвитку толерантності та налагодженню зв’язків в місцевих громадах
12.06.2018

Наприкінці травня випускники Академії миротворця, яка була організована за ініціативи Студентського братства Луганської області проїхали з інформаційним туром “Молодь за мир” по 10 містам Донбасу, де провели зустрічі з молоддю та розповсюджували інформаційні матеріали серед молоді, присвячені толерантності та налагодженню зв’язків в місцевих громадах.

Під час туру учасники змогли поділитись отриманими знаннями і досвідом щодоформування серед студентської молоді почуття власної гідності, толерантності, стриманості, вміння уникати конфліктних ситуацій, запобігати конфліктам, розглядати способи їх вирішення, розвивати комунікативні здібності, виховувати найкращі людські риси громадянина нашої країни зі сформованою життєвою компетентністю — умінням жити у суспільстві.

Нагадаємо, що раніше Студентським братством Луганської області було проведено конкурс есе серед шкільної та студентської молоді Донбасу на тему: «Толерантність як шлях до сильної України» та наразі за його результатами визначені переможці. Мета конкурсу - подолання упереджень і стереотипів у сприйнятті спільної історії серед молоді Донбасу, розвитку толерантності та взаємоповаги в молодіжному середовищі. Своє бачення теми толерантності як шляху до сильної України учасники відображали різним чином, але з глибинним сприйняттям і усвідомленням важливості цього питання у суспільних відносинах сьогодення. Обрати переможців було складно, але все ж найкращими стали наступні твори:

1-е місце – Толерантність - допомога тим, хто її потребує…

Автор: 

Іван Сур, гурток позашкільного навчання «Медіакультура» Центру дитячої та юнацької творчості № 5 Харківської міськради; 9 років, 4-й клас школи № 136.

2-е місце – Дорожні нотатки на тему толерантності

Автори: 

Діана Шерстюк, гурток «Лідерство - запорука успіху» Центру дитячої та юнацької творчості № 5 Харківської міськради, 10 клас школи № 126,

Леонід Гапєєв, педагог, керівник гуртка «Лідерство - запорука успіху» Центру дитячої та юнацької творчості № 5 Харківської міськради

3-е місце - Мій клас: від байдужості до порозуміння…

Автор:

Домбровський Володимир Ярославович, гурток позашкільної освіти «Медіакультура» Центру дитячої та юнацької творчості № 5 Харківської міської ради, 7-а клас школи № 136.

Проект «Молодь за взаєморозуміння та побудову атмосфери довіри задля кращого життя громад Донбасу» реалізується ГО «Студентське братство Луганської області» за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.

Контакти

  • ГО «Студентське братство Луганської області»
  • [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.