bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На Луганщині на базі Консультаційного бюро громадяни зможуть безоплатно отримати правову допомогу
30.05.2018

Починаючи з квітня цього року за ініціативи ГО «Суспільна служба правової допомоги» у Новоайдарському, Станично-Луганському районах та місті Щастя почали працювати відділення Консультаційного Бюро для громадян. Мешканці цих районів матимуть можливість звернутись до офісів Консультаційного Бюро та отримати від спеціалістів безоплатну інформацію і консультації у надзвичайних ситуаціях, соціально-психологічну і правову допомогу та, у разі необхідності, бути перенаправленими до відповідних органів влади. 

«З огляду на дані останнього року, люди дедалі більше потребують правової та психологічної підтримки і консультаційних послуг, особливо в районах, які наближені до лінії зіткнення, такі як Новоайдарський, Станично-Луганський райони та місто Щастя. Кількість осіб, які потребують правової допомоги зростає, що викликано з одного боку підвищенням правової свідомості громадян щодо необхідності реагування на випадки порушення своїх прав, недосконалістю законодавства, низьким рівнем правової грамотності населення і таке інше. Тому відкриття нових офісів для надання безоплатних консультаційних послуг жителям Новоайдарського, Станично-Луганського районів та міста Щастя зможе посилити їх правову та громадянську спроможність», - відзначив керівник проекту Олексій Кормілецький.

Важливим компонентом проекту є активна співпраця Консультаційного Бюро для громадян з органами місцевого самоврядування та Луганською обласною державною адміністрацією з метою ефективного вирішення звернень та проблем громадян.

Для отримання безоплатної правової та психологічної допомоги необхідно звернутись за наступними адресами Консультаційного Бюро:

м. Щастя, вул. Донецька 32а, 2 поверх, понеділок-п’ятниця, з 9 до 17.

смт. Новоайдар, пров. Сінний, 12, понеділок-середа, з 9 до 17.

смт. Станиця Луганська, вул. Леніна, 26, понеділок-середа, з 9 до 17.

Також консультацію можна отримати за телефонами «гарячої» лінії – 050 630 41 11

Ініціатива «Створення Консультаційного Бюро для громадян в місті Щастя, Новоайдарському та Станично-Луганському районах» реалізується ГО «Суспільна служба правової допомоги» та Програмою Розвитку ООН в Україні за підтримки Швейцарської Конфедерації та Уряду Швеції. Погляди висловлені в цій публікації, належать авторам і можуть не збігатись із офіційною позицією ПРООН в Україні, Швейцарською Конфедерацією та Урядом Швеції.

Контакти

  • ГО «Суспільна Служба Правової Допомоги»
  • [email protected]
  • +380 99 064 96 54
  • https://www.facebook.com/sspd.lug/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.