bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

В Сєвєродонецьку відбулась зустріч поліції та людей з інвалідністю
16.04.2018

12 квітня в місті Сєвєродонецьк за ініціативи ГО “Громадська платформа” пройшла  інформаційна зустріч за участі представників поліції та людей з інвалідністю.

Впродовж зустрічі патрульні спілкувались з учасниками на теми проблем та потреб у безпеці, можливих форм співпраці та залучення громадян до охорони правопорядку в громадах, методів комунікації поліції і людей з інвалідністю.

«Такі зустрічі поліції з різними цільовими аудиторіями спрямовані на реалізацію прав різних верств та груп населення. Сьогоднішня зустріч дає можливість людям з інвалідністю бути почутими у питаннях безпеки та отримати допомогу у їх вирішенні від правоохоронців, що є напрямком до забезпечення більш повноцінного життя для людей з особливими потребами. Слід розуміти, що права та обов’язки цієї категорії населення мають бути аналогічними правам та обов’язкам інших людей і люди з інвалідністю мають брати участь на рівних засадах з іншими у суспільному житті, тому представники влади та громадськість мають вжити всіх відповідних заходів, адаптуючи навколишнє середовище для потреб людей з особливими потребами, щоб сприяти забезпеченню їх доступу до повноцінного життя», - відзначив Сергій Кошель, керівник Сєвєродонецького офісу Мережі правового розвитку при ГО “Громадська платформа”.

Метою проекту «Безпечна громада міста Сєвєродонецьк: спільна відповідальність мешканців та поліції», що здійснюється  ГО “Громадська платформа” за підтримки Програмної ініціативи «Права людини та правосуддя» Міжнародного фонду «Відродження» є впровадження інструментів підзвітності поліції та створення безпечного середовища на рівні громади міста Сєвєродонецьк.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.