bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

В Україні створили першу онлайн-книгу про реформи для іноземців
13.10.2017

«Інтерньюз-Україна» опублікували у вільному доступі двомовну книгу про реформи в Україні. Завантажити українську та англійську електронні версії видання можна на сайті reformsguide.org.ua

Що таке «лікарське самоврядування», програма «Доступні ліки», концепція «Нова школа» та інші нововведення, які запроваджуть в Україні? Розібратись у цьому допоможе книга «Путівник по реформах». Видання доступне англійською та українською мовами. 

Про реформи в Україні вже склалось чимало стереотипів. Реформи - це те, чого немає, але про що багато говорять; це щось нудне і може зацікавити лише професора університету. Насправді ж все зовсім не так. Разом з «Путівником по реформах» організація «Інтерньюз-Україна» кидає виклик вашому уявленню про державні зміни.

Реформи стосуються кожного з нас. Ви хотіли б дізнатись як вони відбуваються в Україні? Які передумови цих трансформацій, на які зміни варто чекати, та як вони на вас вплинуть? Ви маєте таку можливість. Навіть більше: ви маєте змогу поділитись цим з англомовними друзями, колегами, партнерами. «Інтерньюз-Україна» надає вільний доступ для всіх бажаючих до англомовного видання «Путівника по реформах» - «The Reforms Guide».

У книзі 17 ключових реформ в Україні, в тому числі антикорупційна, судова, освітня та багато інших, розкладені по поличках. Уявіть, що ви спілкуєтесь з відомими українськими експертами простою мовою. Це і є ваш «Путівник по реформах». Завантажуйте книгу англійською мовою.

Проект «Путівник по реформах» – це інформаційно-аналітичний сайт та книга про хід 17 ключових реформ в Україні, який допомагає орієнтуватись у складному процесі політичних та соціальних змін, які розпочалися в Україні у 2014 році.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.