bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Києві відбувся XII Міжнародний футбольний турнір для людей з особливими потребами
07.06.2017

1-2 червня в Києві відбувся турнір Міжнародної Футбольної Ліги серед вихованців психоневрологічних та дитячих будинків-інтернатів Seni Cup 2017.

В цьому році 16 футбольних команд з різних куточків України приїхали для того, щоб змагатися за національну першість. Футбольний турнір Seni Cup проходить за всіма офіційними правилами FIFA з суддівською командою від Федерації футболу України.

Відкрили матч та привітали учасників заступник посла Республіки Польща в Україні пан Яцек Жур, віце-президент Асоціації футболу інвалідів України Юрій Титаренко, перший віце-президент Федерації футболу м. Києва Віктор Старовойті, координатор міжнародної ліги Seni Cup Міхал Копач, начальник Управління у справах людей похилого віку та надання соціальних послуг Оксана Суліма та інші поважні гості.

Переможцями національного етапу Seni Cup у 2017 році стали вихованці Смілянського дитячого будинку-інтернату з Черкаської області. Друге місце посіла команда Зяньковецького психоневрологічного інтернату з Хмельницької області. Третє місце зайняла збірна Стрижавського дитячого будинку-інтернату з Вінницької області.

Команди, що посіли перше та друге місце у змаганні представлять Україну на міжнародному фіналі Seni Cup у Польщі. В місті Торунь у липні зустрінуться команди більше ніж з 10 європейських країн, які поборються за звання чемпіона турніру.

На турнірі також було визначено та нагороджено електронними книгами Smart Book  та пам’ятними подарунками від Федерації Футболу України кращих футболістів турніру у номінаціях: кращий захисник, півзахисник, нападаючий та воротар. Кращим тренером турніру став представник Смілянського дитячого будинку-інтернату – команди, що виграла турнір Seni Cup 2017.

Щороку турнір проходить за підтримки Міністерства соціальної політики України, Посольства Республіки Польща в Україні, Федерації футболу України, Федерації футболу м. Києва.

Нагадаємо, що турнір Seni Cup заснований у 2000 році в Польщі.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.