bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відбувся старт першого проекту «Фонду Випускників України»
06.10.2016

Alumni Fund Ukraine розпочинає свою діяльність та оголошує старт першого проекту «Фонду Випускників України». Швейцарська неприбуткова організація Alumni Fund Ukraine, заснована українськими випускниками, і її дочірня організація в Україні «Фонд Випускників України» оголосили про початок  своєї діяльності. Місія Фонду – створити фінансову, ресурсну та ідейну платформу, яка дозволить кожному долучитися до розвитку української освіти, просто, прозоро та надійно.

Alumni Fund Ukraine надаватиме системну підтримку низці навчальних закладів в Україні та реалізовуватиме всеукраїнські навчальні проекти. Організація розпочинає свою роботу з двох осередків:  “Фонду Випускників Києво-Могилянської Академії” та “Фонду Випускників Фізико-технічного ліцею” в Івано-Франківську.

Ми віримо, що є багато людей, які готові підтримувати свої навчальні заклади та загалом освітні проекти в Україні, якщо для цього існує прозора, проста та надійна система. Таку систему і пропонує Фонд випускників України. Неймовірно позитивні результати перших тижнів збору коштів у наших 2-х пілотних осередках підтверджують, що це може бути початком справді трансформативної ініціативи!”, – наголосила Надія Варгола, співзасновниця і президентка Alumni Fund Ukraine.­

Першою спільною ініціативою організації є всеукраїнський проект із критичного мислення “Наука повсякденного мислення”, який реалізується разом із провідною українською платформою онлайн-курсів “Prometheus”. Проект передбачає проведення онлайн-курсу The Science of Everyday Thinking (Queensland University), перекладеного та озвученого українською мовою, та конкурсу з призовим фондом серед старшокласників та студентів, які успішно завершать курс.

Мета проекту – надати можливість усім зацікавленим покращити свої навики критичного мислення. Адже критичне мислення, вміння розпізнати маніпуляції, розуміння власних упереджень та механізму формування наших поглядів, здатність приймати виважені рішення  є  найважливішими аспектами освіченості сучасної особистості.

Кожен охочий може зареєструватися на курс на сайті “Prometheus” з
5 жовтня 2016 року за посиланням .

Старт курсу – 14 листопада 2016 року. Детальніше про діяльність фонду можна дізнатись на сайті

Контакти

  • Швейцарська неприбуткова організація Alumni Fund Ukraine
  • [email protected]
  • +38 0503735650

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.