bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відбувся Фестиваль вуличної їжі у Луцьку
06.05.2015

ГО «Фундація розвитку громад» також взяла участь у фестивалі. Організація підготувала креативний фотостенд та проводила зйомку усіх бажаючих. У цьому допомогли професійні фотографи Олег Гордіюк та Лідія Кожевнікова.

За два дні участі було сфотографовано більше 300 осіб, зроблено понад 800 знімків й зібрано майже 5 000 гривень.

«Ми вдячні організаторам, що запросили нас на свій страх та ризик. Деякі фотографії уже викладено на сторінці організації у соціальній мережі «Facebook», решту завантажимо згодом. Просимо трохи зачекати, адже хочемо вибрати найкращі фото з вами та зробити їх ще кращими», – зауважує виконавчий директор ВОГО «Фундація розвитку громад» Юлія Євпак.

«Ми, як організатори, дуже тішимося з того, що ви були окрасою заходу й об’єктивно його оцінюєте, адже зараз у людей дуже багато емоцій. Ці червоні маки, вони по всьому «Facebook». Люди вдячні за можливість потішити себе гарними фото та долучитися до допомоги АТО», – ділиться враженнями від співпраці начальник відділу у справах сім’ї та молоді Олексій Веремійчик.

Зауважимо, що усі виручені організацією кошти будуть спрямовані на забезпечення потреб волинських солдат. Переглянути звіти про виконану роботу та направлену солдатам допомогу можна на офіційному сайті організації – http://vogofrg.org/, а також у соціальних мережах.

Контакти

  • Фундація розвитку громад
  •  [email protected]
  • (0332) 724098
  •  http://vogofrg.org/
  • м. Луцьк вул. Шопена 11 Волинська ДОУНБ ім. Олени Пчілки 2-ий поверх

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.