bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Добродійка Полтавщини-2014» презентувала діловий та професійний потенціал жіноцтва
27.10.2014

Полтавська спілка жінок «Чураївна», Інститут гендерних трансформацій та низка інших громадських організацій провели в Полтаві 24 жовтня ц.р. обласну виставку-продаж товарів, вироблених на підприємствах і в фермерських господарствах, які очолюють жінки.

В роботі виставки взяло участь більше 50 жінок -підприємниць, а також майстринь народної творчості з різних районів Полтавщини. Вони представили свою продукцію, провели майстер -класи, обговорили проблеми, які мають при веденні власної справи, розробили пропозиції до органів влади щодо покращення можливостей ведення бізнесу жінками.

Серед відвідувачів виставки були безробітні жінки, жінки -тимчасово переселені з зони АТО, студентки полтавських ВУЗів. Вони отримали позитивні приклади самореалізації та самозайнятості, спробували свої можливості в виготовленні нескладних виробів, а  студентки Полтавської державної аграрної академії виготовлені на  майстер - класах обереги віднесли пораненим воїнам АТО в міський шпиталь.

До програми виставки було включено показ моделей сучасної жіночої моди, проведення конкурсів та благодійних аукціонів, виступи колективів художньої самодіяльності.

Найбільш активні жінки -підприємниці були нагороджені Почесними грамотами Полтавської ОДА.

Виставку було організовано  та проведено за сприяння Всеукраїнської Асоціації сільських та селищних рад, Полтавської ОДА та Полтвської обласної ради. Відповідно, в офіційній церемонії відкриття взяли участь заступник голови - керівник  виконавчої дирекції ВАССР Вадим Івченко, голова Полтавської ОДА Віктор Бугайчук, заступник голови ПОлтавської обласної ради Володимир Микійчук. 

Контакти

  • (066)2-333-55-4

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.