bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на закупівлю послуг зі створення історій успіху «Шкіл миру Херсонської області»
09.11.2021

Благодійна організація «Фонд громади міста Херсона «Захист» у партнерстві з Дитячим Фондом Німеччини (ChildFund Deutsсhland) оголошує відбір постачальника послуг зі створення 2-х історій успіху про Каховську і Чаплинську Школи миру Херсонської області у рамках проєкту «Надання можливостей молоді для забезпечення примирення суспільства: сприяння взаєморозумінню та ненасильницькому спілкуванню».

Проєкт спрямований сприяти школам у розвитку миробудування та медіації шляхом поширення культури мирного вирішення конфліктів у дітей та молоді.

Строки виконання робіт: листопад 2021 року.

Особливості надання послуг: 

Постачальник послуг має забезпечити створення та оприлюднення у медіа історій успішної діяльності Каховської і Чаплинської Шкіл миру Херсонської області, пов’язаних з миробудуванням у шкільному середовищі.

Постачальник послуг має самостійно забезпечити відвідування зазначених навчальних закладів; налагодити комунікацію з їх керівництвом, вчителями та учнями; спільно з ними та із замовником послуг (БО «Фонд громади міста Херсон «Захист») виявити основні особливості діяльності шкіл, здобутки у побудові діалогу та порозуміння, зафіксувавши і відобразивши їх у відповідних успішних історіях, формат яких буде узгоджено із замовником. Перевагою під час вибору постачальника послуг стане його досвід та вміння у створенні відеоісторій.

Зацікавлені особи мають надіслати заявку одним файлому форматі PDF включно з ціновою пропозицію (за формою, що додається), резюме, документами ФОП.

Замовник не компенсує постачальнику послуг вартість проїзду, проживання або харчування, інших витрат (Інтернет, телефонний зв’язок, офісне приміщення, технічне обладнання, поштові послуги тощо), які можуть бути пов’язані зі створенням історій успіху.

Кінцевий термін подачі заявок: 18 листопада 2021 року.

Заявки необхідно подавати на пошту [email protected]з темою листа «Історії успіху».

Проєкт «Надання можливостей молоді для забезпечення примирення суспільства: сприяння взаєморозумінню та ненасильницькому спілкуванню» реалізується Благодійною організацією «Фонд громади міста Херсон «Захист» та Всеукраїнською громадською організацією «Поруч» у партнерстві з ChildFund Deutschland за фінансової підтримки Інституту міжнародних відносин ifa, що фінансується Міністерством Закордонних Справ Німеччини у рамках програми фінансування zivik

Контакти

  • -

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.