bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс з відбору організації для надання послуг
03.11.2021

Міжнародна організація РАТН в рамках проекту «Підтримка зусиль у протидії туберкульозу в Україні», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID), оголошує відкритий конкурс з відбору організації для надання  послуг з «Підтримки скоординованого та стратегічного реагування на COVID-19 шляхом розвитку аналітичних спроможностей на національному та регіональному рівні».

PATH в тісній співпраці з Міністерством охорони здоров’я України та ДУ «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України”, а також з обласними управліннями/департаментами охорони здоров’я, впроваджує проект «Підтримка зусиль у протидії туберкульозу в Україні», що фінансується USAID, для зменшення тягаря ТБ в Україні шляхом профілактики, раннього виявлення захворювання та належного лікування хворих на ТБ, ХРТБ і ко-інфекцію ТБ/ВІЛ.

В рамках цього проекту також планується впровадження заходів направлених на підвищення ефективності реагування на поширення COVID-19, надання підтримки в боротьбі з наступними хвилями пандемії та активізація зусиль у проведенні вакцинації проти COVID-19, а також надання підтримки Міністерству охорони здоров’я України, Центру громадського здоров’я МОЗ України та регіональним центрам контролю та профілактики хвороби шляхом аналізу та використання інформації для інформування та стимулювання прийняття рішень та визначення пріоритетності зусиль реагування, розбудови потенціалу МОЗ/ЦГЗ щодо аналітичних навичок та прогнозування розвитку епідемічної ситуації по COVID-19 та пов’язаного з нею навантаження на систему охорони здоров’я.

За результатами тендеру буде відібрано організацію, яка одержить право на укладення договору на надання вказаних послуг. Інші, більш детальні умови проведення тендеру визначено у тендерній документації, що додається.

До розгляду будуть прийматися лише ті пропозиції, які відповідатимуть усім вимогам, вказаним в тендерній документації. 

Останній термін подання документів – 12 листопада 2021 року до 12:00 за місцевим часом. Пропозиції, які надійдуть пізніше зазначеного терміну, до розгляду не приймаються. 

Кандидата-переможця конкурсу буде обрано на засіданні експертної конкурсної комісії РАТН, яке відбудеться не пізніше 19 листопада 2021 року. Оприлюднення інформації щодо переможців конкурсу відбудеться протягом 3 (трьох) робочих днів після офіційного затвердження переможців конкурсною комісією, не пізніше 22 листопада 2021 року.

Бажаємо Вам успіху!

Іванова Олена

[email protected]

+38050 982 82 12

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.