bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на закупівлю Системи для відеоконференцій
22.10.2021

Донецька Обласна благодійна організація  «Туристичний інформаційний центр» в  рамках проєкту «Проєктно-орієнтований розвиток громад» Угода RPP/2021/09/109/DR, в межах Програми розвитку ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу - оголошує відкритий Конкурс на закупівлю Системи для відеоконференцій Logitech Group (960-001057).

 Дати оголошення відкритого конкурсу на постачання послуг:

22 жовтня 2021р – 4 листопада 2021р

 Предметом закупівлі є: Система для відеоконференцій Logitech Group (960-001057)

Кількість одиниць: 1 од.

Товар повинен відповідати наступним вимогам:

Параметри відео FullHD (1920x1080), вбудований  мікрофон ,фокусування- автофокус

Сумісність ОС Windows 10,Windows 7,Windows 8.1,

Частота кадрів у секунду 30

Вид - веб-камери

Системни вимоги Windows 7, 8.1

Або аналог з такими ж характеристиками.

Закупівля здійснюється в рамках проекту без ПДВ.

Вимоги до постачальника товарів – учасника конкурсу:

До участі у конкурсі запрошуються суб‘єкти підприємницької діяльності, належним чином зареєстровані за Законодавством України; мають досвід роботи у відповідній сфері, відповідні КВЕД для здійснення торгівлі; не є платниками ПДВ; заявлений товар має бути у наявності на складі у вказаній кількості; постачальник має можливість здійснити доставку у вказаний строк за зазначеною нижче адресою та можливість надати оригінали супроводжуючих документів з печаткою та підписом (договір поставки, рахунок-фактура, видаткова накладна, тощо)

Учасник конкурсу надає організатору наступні документи (склад цінової пропозиції):

  • код ЄДРПОУ для перевірки стану реєстрації, уповноваженої особи, стану податкової реєстрації та відсутності у реєстрі боржників;
  • цінова пропозиція, заповнена за зразком (додається);
  • рахунок-фактура;
  • зразок договору купівлі-продажу / постачання;
  • інші документи, якщо вважає за необхідне та може бути корисним для розгляду.

 Істотні критерії (умови) відбору конкурсних пропозицій:

  1. відповідність учасника кваліфікаційним вимогам конкурсного оголошення;
  2. відповідність поданих документів умовам конкурсного оголошення;
  3. якість опису товару та відповідність очікуванням організатора;
  4. строк поставки товарів: протягом 10 календарних днів від дати підписання Договору;
  5. прийнятна ціна, умови оплати – 100% оплата після постачання та гарантійний термін.

Оплата послуг здійснюватиметься в національній валюті України у безготівковій формі. Рішення щодо визначення переможця конкурсу прийматиметься згідно з вимогами чинного законодавства України та Політики закупівель Донора. Переможцем стане постачальник, пропозиція якого відповідає інструкціям у конкурсному оголошенні, технічним специфікаціям і є найвигіднішою для замовника з погляду вартості та гарантії.

 Конкурсні процедури та вимоги до надсилання конкурсної пропозиції

До участі у відборі конкурсних пропозицій допускаються конкурсні пропозиції, які повністю відповідають умовам цього оголошення.

Конкурсні пропозиції, мають бути чинними та не підлягатимуть внесенню змін з боку учасників конкурсу, що їх подали, до повного завершення надання послуг/передачі товару, але не менше 60 (шістдесяти) днів з дати розкриття пропозицій.

Зацікавлені сторони можуть отримати додаткову інформацію та відповіді на питання щодо конкурсу за ел. адресою:welt.uraine@gmail.com, або за телефоном 0660-888-489,  (керівник проекту  Кондратьєва Дарія)   до 04 листопада 2021р, 18:00

Конкурсні документи (пропозиції) повинні бути складені українською мовою, підписані уповноваженою особою учасника, засвідчені печаткою (за наявності) та мають бути надіслані

  •  в електронному вигляді (у форматі PDF) на електронні адреси Благодійного Фонду welt.uraine@gmail.com та [email protected] із темою листа «Відкритий конкурс грантова угода RPP/2021/09/109/DR ____ (назва учасника)» не пізніше 04 листопада 2021 р , 23:59.

Всі конкурсні пропозиції, отримані організатором після кінцевого терміну їх подання, а саме після 04 листопада 2021р, 23:59  розгляду не підлягатимуть.

Визначення переможця конкурсу, відбудеться шляхом розгляду та перевірки наданих пропозицій  на відповідність умовам конкурсу, викладеним у конкурсній документації

Результати конкурсу будуть повідомлені організатором переможцю конкурсу шляхом надсилання відповідного повідомлення електронною поштою протягом не більше ніж п’яти робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможців. Дата засідання конкурсу комітету для розгляду заявок та прийняття рішення має відбутися не пізніше 8 листопада 2021р.

 Додаткові застереження

Учасник цієї загальної процедури (відкритого конкурсу) приймає до уваги та погоджується з тим, що організатор конкурсу залишає за собою право вимагати від учасника конкурсу додаткові документи та/або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень документів вимогам та умовам цього конкурсного оголошення.

Учасник цієї загальної процедури (відкритого конкурсу) надсилаючи документи для участі у загальній процедурі (відкритому конкурсі) за цим оголошенням підтверджує своє розуміння та згоду з тим, що організатор конкурсу може відхилити його конкурсну пропозицію у випадку, якщо пропозиції інших учасників міститимуть більш вигідні умови, та що організатор конкурсу не обмежений у прийнятті будь-якої іншої пропозиції з більш вигідними для нього умовами.

Контакти: Зацікавлені сторони можуть отримати додаткову інформацію за телефоном 0660-888-489.

ЗРАЗОК ТЕНДЕРНОЇ ФОРМИ

КОНКУРСНА ПРОПОЗИЦІЯ

 м. _____                                                                                 «____» ________дата______ року

 _________________________(повне найменування постачальника)_______________________,  (ідентифікаційний номер ХХХХХХХХХХ, ХХХХ, м.ХХХХХХХ, _вул. ХХХХХХХХХХХХ, ХХХ), надає свою пропозицію ДОБО  «Туристичний інформаційний центр» щодо участі у конкурсі, що проводиться Організацією на закупівлі товару : Система для відеоконференцій, згідно з вимогами, висунутими ДОБО  «ТІЦ» згідно конкурсного оголошення №3 про Конкурс на закупівлю Системи для відеоконференцій  від  22.10.2021 року.

 Вивчивши конкурсні вимоги ДОБО  «Туристичний інформаційний центр», _____________________(повне найменування постачальника)_______________________ цим підтверджує, що має організаційну можливість та погоджується надати послуги ДОБО  «Туристичний інформаційний центр» відповідно до наступних умов:

Найменування товару: ____________________.

Якість товару: ________________________.

Ціна товару (грн., з/без ПДВ): ____________________.

Строк постачання товару: __________________.

Загальна вартість, з/без ПДВ: _________________.

Опис/характеристика товару: _______________________.

Умови оплати: 100% оплата після постачання ___________________.

Умови, які необхідно виконати організації для отримання товару: _____________________.

Податковий статус постачальника: _________________________

КВЕД:______________________

 

 

 

Загальна вартість цієї пропозиції       _________,00 грн. (______________ грн. 00 коп.) з/без ПДВ.

 До цієї Пропозиції додається:

  1. Оригінал рахунку-фактури №_________ від _____________ року
  2. Копія документу, що підтверджує державну реєстрацію;
  3. Копія документу, що підтверджує податковий статус;
  4. Зразок Договору поставки товару.

 

ПІБ уповноваженої особи__________________(підпис та печатка)

 

 

 

Контакти

  • 0660-888-489

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.