bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відкритий тендер із закупівлі та монтажу обладнання велопарковки
13.10.2021

Громадська організація “Софія-Мангуш” в рамках грантового проекту «Велопарковка», що реалізовується за технічного адміністрування Громадської організація «Ініціативний центр сприяння активності та розвитку громадського почину «Єднання»  у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру, оголошує відкритий тендер на закупівлю та монтаж обладнання для велопарковки.

Дата оголошення про тендер: 13.10.2021 р.

Кінцевий термін прийому пропозицій: до 24.00 год 27.10. 2021 року 

Термін подання тендерних пропозицій:  14 днів.

 Предметом закупівлі є обладнання та його монтаж, а саме:

Крита велопарковка “Ангар” на

10-ть місць (+5 для самокатів) з

нанесенням логотипу у комплекті

зі знаком стаціонарним

1 шт.

Обвідні парковочні

стовпчики

2 шт.

Замки універсальні

5 шт.

 

 

Табличка ”Ведеться

відеоспостереження”

1 шт.

Лавка паркова

2 шт.

Урна

2 шт.

 

Детальний опис товарів/послуг, що оголошуються

Постачальник не має бути платником ПДВ (податки та збори (в тому числі ПДВ) повинні бути включені до ціни товару та загальної суми  і не повинні бути винесені окремим рядком).

Строк надання товарів/ послуг: протягом _20__ днів від дати підписання Договору поставки.

У вартість послуг повинна бути включена доставка товару до місця призначення:       смт Мангуш, проспект Миру, 71.

 

Вимоги до постачальника товарів/послуг – учасника тендеру

До участі у тендері запрошуються суб‘єкти підприємницької діяльності, належним чином зареєстровані за законодавством України: постачальники будівельних матеріалів, що мають  досвід роботи у відповідній сфері, відповідні КВЕД для здійснення торгівлі/надання послуг, заявлений товар у наявності на складі у вказаній кількості, можливість здійснити доставку у вказаний строк за зазначеною адресою та можливість надати оригінали супроводжуючих документів з печаткою та підписом (договір поставки, рахунок-фактура, видаткова накладна/ акт виконаних робіт)

Учасник тендеру надає організатору наступні документи:

  1. Копія документу, що підтверджує державну реєстрацію;
  2. Копія документу, що підтверджує податковий статус
  3. Тендерна пропозиція, заповнена за зразком (додається);
  4. Оригінал Рахунка-фактури
  5. Зразок договору

Істотні критерії (умови) відбору тендерних пропозицій:

  1. Відповідність учасника кваліфікаційним вимогам тендерного оголошення;
  2. Відповідність поданих документів умовам тендерного оголошення
  3. Якість опису товару та відповідність очікуванням організатора
  4. Прийнятна ціна, умови оплати та умови надання товарів/послуг

Тендерні процедури

Запитання щодо тендеру можна надсилати в електронному вигляді за ел. адресою [email protected] до 25.10.2021 року.

До участі у відборі тендерних пропозицій допускаються тендерні пропозиції, які повністю відповідають умовам цього тендерного оголошення.

Тендерні пропозиції, мають бути чинними та не підлягатимуть внесенню змін з боку учасників тендеру, що їх подали, до повного завершення надання послуг/передачі товару

Тендерні документи повинні бути складені українською мовою, підписані уповноваженою особою учасника та засвідчені печаткою (за наявності) та у відсканованому (електронному вигляді, у форматі PDF) надіслані учасником організатору тендеру до _24.00 год 27.10. 2021 року на електронну адресу [email protected]з зазначенням у темі ел. листа “Софія-Мангуш”  Відкритий тендер: «Закупівля та монтаж велопарковки», а також у письмовій формі (у запечатаному конверті) за адресою: смт Мангуш, проспект Миру, 71 у строк до _24.00 год 27.10.2021 року.  Всі тендерні пропозиції, отримані організатором після кінцевого терміну їх подання, а саме після 24.00 години 27.10.2021 року, розгляду не підлягатимуть.

Визначення переможця тендеру, відбудеться організатором тендеру після фінансової та технічної оцінки запропонованих тендерних пропозицій згідно істотних критеріїв (умов) відбору, які зазначені у даному тендерному оголошенні, але не пізніше 01.11.2021 р.

Результати тендеру будуть повідомлені організатором учасникам тендеру шляхом надсилання відповідних повідомлень електронною поштою протягом не більше ніж трьох робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможців.

Додаткові застереження

Учасник цієї загальної процедури (відкритого тендеру) приймає до уваги та погоджується з тим, що організатор тендеру залишає за собою право вимагати від учасника тендеру додаткові документи та/або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень документів вимогам та умовам цього тендерного оголошення.

Учасник цієї загальної процедури (відкритого тендеру) надсилаючи документи для участі у загальній процедурі (відкритому тендері) за цим тендерним оголошенням підтверджує своє розуміння та згоду з тим, що організатор тендеру може відхилити його тендерну пропозицію у випадку, якщо пропозиції інших учасників міститимуть більш вигідні умови, та що організатор тендеру не обмежений у прийнятті будь-якої іншої пропозиції з більш вигідними для нього умовами.

Контактна особа: Бойченко Людмила

Контакти

  • Бойченко Людмила (096) 593-78-95

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.