bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс проєктів для інтеграції ВПО «Твоя СИЛА - втілювати ідеї в реальність»
16.09.2021

Міжнародна організація IREX запрошує громадські організації у цільових громадах до участі в Конкурсі проєктів для інтеграції ВПО «Твоя СИЛА - втілювати ідеї в реальність» у межах Програми СИЛА (Єднання через спільні дії молоді).  Дедлайн прийому заявок -  23:59 30 вересня 2021 року (за Києвом).

Програма СИЛА (Єднання через спільні дії молоді) – це дворічний проєкт, який впроваджується Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) за підтримки Державного департаменту США.

Конкурс проєктів для інтеграції ВПО “Твоя СИЛА - втілювати ідеї в реальність” – грантова можливість для громадських організацій, які працюють в одній з цільових громад: Бахмут, Бердянськ, Біловодськ, Чугуїв, Ізюм, Кам’янське, Краматорськ, Кривий Ріг, Маріуполь, Мелітополь, Павлоград, Первомайський, Пологи, Сєвєродонецьк, Старобільськ над вирішенням викликів, з якими стикаються внутрішньо переміщені особи, а також посиленням соціальної згуртованості внутрішньо переміщених осіб та інших мешканців громади. Ініціативні групи молодіжних лідерів громади можуть подаватися на малі гранти лише у партнерстві з місцевою громадською організацією.

Метою Конкурсу проєктів для інтеграції ВПО “Твоя СИЛА - втілювати ідеї в реальність” є фінансова підтримка місцевих громадських організацій, які можуть успішно втілити проєкт для громади, спрямований на посилення згуртованості громади та інтеграції внутрішньо переміщених людей до приймаючих громад. Для досягнення цієї цілі, програма СИЛА надасть малі гранти місцевим організаціям у 15 цільових громадах.

За результатами цього Конкурсу, субгрантери, якщо будуть обрані, зможуть отримати грант у розмірі до 4,000 доларів США для втілення проєкту у строк від 5 до 7 місяців. Розмір наданого гранту для втілення проєкту залежатиме від специфіки затвердженого проєкту.

Більш детальна інформація про конкурс тут

Щоб подати заявку на Конкурс проєктів для інтеграції ВПО “Твоя СИЛА - втілювати ідеї в реальність”, слід виконати наступні кроки:

Крок 1. Завантажте шаблони документів за посиланням  

Крок 2. Заповніть шаблони відповідно до наданих вказівок, зберіть необхідні документи.

Крок 3. Надішліть пакет документів на е-мейл: [email protected]. У темі листа вкажіть: Конкурс проєктів для інтеграції ВПО “Твоя СИЛА - втілювати ідеї в реальність”_НАЗВА ГРОМАДИ_НАЗВА ОРГАНІЗАЦІЇ.

 Дедлайн прийому заявок -  23:59 30 вересня 2021 (за Києвом).

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.