bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Гранти для розвитку бізнесу та соціального підприємництва на Донеччині та Луганщині
27.08.2021

Міжнародна організація з міграції (МОМ), Агентство ООН з питань міграції набирають учасників нового проєкту з розвитку бізнесу та соціального підприємництва на Донеччині та Луганщині. У рамках проєкту «Ініціативи громад для зменшення впливу COVID-19 на постраждалі від конфлікту регіони України» МОМ прагне підтримати власників чинних бізнесів і стартапів і сприяти соціально-економічному розвиткові обох областей. Заявки приймаються до 13 вересня 2021 року.

За фінансування уряду Японії МОМ надасть бенефіціарам гранти у розмірі 5 000 доларів США для розширення підприємницької діяльності і до 8 000 доларів США — для започаткування нового бізнесу. Це допоможе зміцнити економічний потенціал постраждалих від конфлікту громад і створити нові робочі місця.

У відборі запрошують взяти участь мешканців Курахівської та Черкаської об’єднаних територіальних громад Донецької області та Білокуракинської та Новопсковської об’єднаних територіальних громад Луганської області. Додатковою перевагою буде соціальна складова підприємницької діяльності, а також належність кандидатів до соціально вразливих груп. Особи, які отримали грантову підтримку від МОМ чи інших міжнародних організацій впродовж останнього року, до участі не допускатимуться.

Охочі долучитися до проєкту і отримати гранти, повинні до 13 вересня 2021 заповнити анкету за посиланням.

Детальніше про основні етапи проєкту та вимоги до кандидатів можна ознайомитися на сайті Представництва МОМ в Україні.

Вимоги перевіряйте за посиланням – https://bit.ly/БізнесТаСоціальнеПідприємництво

Відбір учасників програми здійснюватиметься на конкурсній основі. Заявники, які відповідають критеріям відбору, будуть запрошені презентувати обґрунтовані бізнес-ідеї перед комісією МОМ.

Контакти

  • http://ukraine.iom.int/ua/mom-ta-yaponiya-nadadut-granty-dlya-rozvytku-biznesu-ta-socialnogo-pidpryyemnyctva-na-donechchyni-ta

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.