bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відкритий тендер - виробництво телевізійного форматного продукту про територіальні громади
04.12.2020

Український кризовий медіа-центр у рамках програми «Децентралізація – шлях до кращих результатів та ефективності» (DOBRE) оголошує відкритий тендер на створення (виробництво) телевізійного форматного продукту про територіальні громади в Україні для широкої авдиторії/глядачів.

Дата оголошення про тендер: 03 грудня 2020 р.

Термін для подання учасниками уточнюючих запитань: до 07 грудня 2020 р.

Термін подання тендерних пропозицій: до 17 грудня 2020 р.

Предметом закупівлі є комплекс послуг (робіт) зі створення (виробництва) Телевізійного форматного продукту.

За змістом Телевізійний форматний продукт має робити акцент на досягненнях, успіхах громад; сприяти обміну досвідом; показувати героїв, яким вдається змінювати життя в громадах на краще; демонструвати, що ініціативні виграють, а здорова конкуренція веде до місцевого розвитку.

Деталі: https://uacrisis.org/uk/podii/stvorennya-televizijnogo-produktu 

***

Програма USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) – це п’ятирічна програма, що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Програма спрямована на посилення місцевого самоврядування та створення кращих умов для розвитку ОТГ, підвищення рівня залученості громадян до прийняття рішень та забезпечення підзвітності та прозорості в громадському управлінні. До консорціуму виконавців програми DOBRE, на чолі з Global Communities, входять: Український кризовий медіа-центр; SocialBoost; Фонд розвитку місцевої демократії (FSLD/FRDL), Малопольська школа державного управління при Краківському університеті економіки (MSAP/UEK), Польща; Національний Демократичний Інститут (NDI).

Програма USAID DOBRE працює в 7 цільових областях: Дніпропетровській, Івано-Франківській, Харківській, Херсонській, Кіровоградській, Миколаївській та Тернопільській. Із червня 2020 Програма розпочала свою роботу ще в трьох областях: Запорізькій, Чернівецькій, та Чернігівській.

 

Контакти

  • Оксана Василенко
  • телефон: 063 677 57 31

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.