bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Запрошення на участь у тендері на надання ремонтних послуг
19.10.2020

Запрошення до участі в тендері № 7 від 15.10.2020

Запорізький обласний благодійний фонд «Посмішка дитини» в рамках проєкту «Зелена кімната: правосуддя, дружнє до дітей»» за підтримки Програми ООН із відновлення та розбудови миру цим оголошенням запрошують ліцензованих підрядників з доброю репутацією надати запечатані цінові пропозиції на надання ремонтних послуг у межах мікропроєкту.

Перелік послуг:

Лот 1 Поточний ремонт 2 кімнат в м. Мелітополь за адресою: вул Петра Дорошенка, б. 1 згідно переліку робіт (Додаток 1)

Лот 2 Поточний ремонт 2 кімнат в м. Авдіївка за адресою: вул Молодіжна, б 4 згідно переліку робіт (Додаток 2)

Підрядники мають бути офіційно зареєстровані для здійснення відповідної діяльності на території України та мати відповідні КВЕД.

Пропозиції повинні залишатися чинними впродовж 60 (шістдесяти) днів з дати розкриття  пропозицій і повинні бути в запечатаному вигляді доставлені за адресою: 69032, м. Запоріжжя, вул Незалежної України, 44, приміщення 21/22 або для відправки Новою поштою: відділення №11, отримувач Тетяна Пармьонова, тел 0951902808 до 10 годин 29 жовтня 2020 року, після чого вони будуть розкриті у присутності наявних учасників тендеру. Електронні версії цих документів мають бути направлені на скриньку [email protected] із темою листа «Угода RPP/2020/09/255/CP – відкритий тендер_Назва учасника». Конкурсні пропозиції, надані пізніше встановленого терміну не приймаються і повертаються учасникам тендеру нерозкритими.

Критерії відбору:

  • Загальна вартість послуг у гривнях 
  • Надання послуг у повному обсязі у термін до 31.12.2020 
  • Наявність досвіду та відповідного персонал у потрібній кількості для виконання робіт у строк
  • Відповідність умовам тендеру
  • Наявність повного пакету документів
  • Наявність відповідного КВЕД та ліцензії для здійснення діяльності

Учасник тендеру надає організатору наступні документи:

  • Копія документу, що підтверджує державну реєстрацію;
  • Копія документу, що підтверджує податковий статус
  • Тендерна пропозиція з печаткою та підписом, заповнена за зразком (додається)
  • Зразок договору на виконання ремнонтних робіт
  • Ліцензія на будівельно-ремонтні роботи
  • Коротка інформація про попередній досвід роботи
  • Відомості, що підтверджують наявність необхідного матеріально-технічного забезпечення для виконання робіт
  • Та інші документи, якщо вважає  за необхідне

Обов’язкові вимоги до пропозиції:

  1. Пропозиція з реєстраційними документами учасника (витяг з реєстру платників податку та виписка) повинна бути надіслана за адресою: 69032, м. Запоріжжя, вул Незалежної України, 44, приміщення 21/22, а також направлена на скриньку [email protected] із темою листа «Угода– RPP/2020/09/255/CP відкритий тендер_ Назва учасника».
  2. У зовнішньому конверті з пропозицією необхідно вказати:

- Назва предмета закупівлі (ремонтні роботи)

- повне ім’я (прізвище, ім’я, по батькові) Учасника, його місцезнаходження (місце проживання), ідентифікаційний код за ЄДРПОУ, контактні телефони;

- маркування: “Не відкривати до 10:00 29.10.2020″

  1. У своїй комерційній пропозиції вкажіть загальну вартість послуг та вартість кожної позиції окремо у гривнях. 

Визначення переможця тендеру, відбудеться шляхом розгляду та перевірки наданих пропозицій  на відповідність умовам конкурсу, викладеним у тендерній документації. Перевага буде надана постачальнику, пропозиція якого відповідатиме зазначеним в тендерному оголошенні критеріям та пропонуватиме найнижчу ціну. 

Результати тендеру будуть повідомлені організатором учасникам тендеру шляхом надсилання відповідних повідомлень електронною поштою протягом не більше ніж трьох робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможців.  Дата засідання тендерного комітету для розгляду заявок та прийняття рішення має відбутися не пізніше 30 жовтня 2020 року.

Додаткові застереження

Учасник цієї загальної процедури (відкритого тендеру) приймає до уваги та погоджується з тим, що організатор тендеру залишає за собою право вимагати від учасника тендеру додаткові документи та/або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень документів вимогам та умовам цього тендерного оголошення.

Учасник цієї загальної процедури (відкритого тендеру) надсилаючи документи для участі у загальній процедурі (відкритому тендері) за цим тендерним оголошенням підтверджує своє розуміння та згоду з тим, що організатор тендеру може відхилити його тендерну пропозицію у випадку, якщо пропозиції інших учасників міститимуть більш вигідні умови, та що організатор тендеру не обмежений у прийнятті будь-якої іншої пропозиції з більш вигідними для нього умовами.

Зацікавлені підрядники можуть отримати додаткову інформацію за адресою, зазначеною вище або за телефонами: 0951902808, Тетяна Пармьонова. Тендерну Документацію можна звантажити за посиланням:

https://drive.google.com/drive/folders/11dRCWeIp8a2dKygt1GGJcdCCtgUkpm8-?usp=sharing

 

Голова правління В.В. Веселкова

Головний бухгалтер Т. О. Пармьонова

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.