bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс із розробку веб-сайту юридичного офісу у громаді міста Красногорівка
16.09.2020

 

Оголошення про проведення конкурсу із розробку веб-сайту юридичного офісу у громаді міста Красногорівка. 

ВМГО «Майбутнє Держави» в рамках грантового проєкту «Створення юридичного офісу у громаді міста Красногорівка», що реалізується в межах Програми ООН із відновлення і розбудови миру за організаційної підтримки ГО «Взаємодія-Плюс» за фінансової підтримки урядів Данії, Швейцарії та Швеції, оголошує конкурс на закупівлю товарів.

Дата оголошення про конкурс: 16.09.2020

Термін подання конкурсних пропозицій: 29.09.2020

Технічне завдання на розробку веб - сайту

Для розробки веб-сайт використовується CMS Wordpress.

Структура сайту

•             Головна сторінка (Про проєкт)

Статична сторінка що містить опис проєкту у текстовому виді (з можливістю додавання медіафайлів). Також на сторінці є кнопка із посиланням на сторінку із формою для отримання консультації.

•             Зворотній зв’язок

Статична сторінка із контактними даними офісу (фізична та юридична адреса, номера телефонів, електронна пошта тощо). Також на сторінці є форма для отримання зворотного зв’язку по електронній пошті або запитом на зворотний дзвінок (із можливістю прикріплення до електронного листа додатка).

•             Онлайн-консультація

Статична сторінка містить онлайн-форму для створення запиту користувача на отримання юридичної допомоги. Також є інструкція та правила для отримання консультації по телефону.

•             Про офіс

Статична сторінка містить повну інформацію про юридичний офіс та кнопку із посиланням на отримання онлайн-консультації.

•             Політика конфіденційності

Статична сторінка містить основні положення щодо політики конфіденційності.

•             Послуги офісу

Статична сторінка містить повний перелік юридичних послуг, що надає офіс. Також на сторінці є онлайн-форма для замовлення юридичної послуги.

•             Новини

Динамічна сторінка що містить перелік новин проєкту із прев’ю із відомостями про автора, датою публікацію та категорією новини. Для більш комфортного перегляду новин, кількість новин на одній сторінці обмежена - реалізована пагінація.

•             Сторінка окремої Новини

Динамічна сторінка містить саму новину із можливістю додавання медіафайлів, категорією, іменем автора та датою публікації. Під основною новиною розташовані посилання для переходу на попередню та наступну новину.

•             Наші партнери

Динамічна сторінка що містить логотипи та назви партнерів проєкту із посиланнями на офіційні сайти. Також на сторінці розташований перелік державних сайтів, що будуть корисні користувачам сайту.

«Header» та «footer» сайта на всіх сторінках є однаковими. «Header» містить логотип та назву проєкту, меню, строку пошуку, контакти офісу. «Footer» містить контактні данні офісу, мапу із фізичним розташуванням офісу, швидкі посилання на основні сторінки сайта, дані про авторське право.

 

Вимоги до постачальника послуг – учасника конкурсу

До участі у конкурсі запрошуються суб’єкти підприємницької діяльності, належним чином зареєстровані за законодавством України: розробники веб - сайтів, що мають  досвід роботи у відповідній сфері, відповідні КВЕД для здійснення вищеназваних послуг, можливість виконувати роботи у вказаний строк та можливість надати оригінали супроводжуючих документів з печаткою та підписом (договір про надання послуг/виконаних робіт, рахунок-фактура, видаткова накладна/акт виконаних робот)

Учасник конкурсу надає організатору наступні документи:

  1. Копія документу, що підтверджує державну реєстрацію;
  2. Конкурсна пропозиція.

Істотні критерії (умови) відбору конкурсних пропозицій:

  1. Відповідність учасника кваліфікаційним вимогам конкурсного оголошення;
  2. Відповідність поданих документів умовам конкурсного оголошення;
  3. Якість опису товару та відповідність очікуванням організатора;
  4. Прийнятна ціна, умови оплати та умови надання товарів/послуг;
  5. Закупівля здійснюється без ПДВ.

Конкурсні процедури

Запитання щодо тендеру можна надсилати в електронному вигляді за ел. адресою [email protected] до 25.09.2020 року.

До участі у відборі конкурсних пропозицій допускаються пропозиції, які повністю відповідають умовам цього оголошення.

Конкурсні пропозиції мають бути чинними та не підлягатимуть внесенню змін з боку учасників конкурсу, що їх подали, до повного завершення надання послуг/передачі товару

Конкурсні документи повинні бути складені українською мовою, підписані уповноваженою особою учасника та засвідчені печаткою (за наявності) та у відсканованому (електронному вигляді, у форматі PDF) надіслані учасником організатору тендеру до 29.09.2020 року на електронну адресу [email protected].  Всі конкурсні пропозиції, отримані організатором після кінцевого терміну їх подання, а саме після 10 години 29.09.2020, розгляду не підлягатимуть.

Визначення переможця конкурсу відбудеться організатором конкурсу після фінансової та технічної оцінки запропонованих пропозицій згідно істотних критеріїв (умов) відбору, які зазначені у даному конкурсному оголошенні, але не пізніше 01.10.2020р.

Результати конкурсу будуть повідомлені організатором переможцю конкурсу шляхом надсилання відповідного повідомлення електронною поштою протягом не більше ніж двох робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможців. 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.