bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Запрошення до участі у конкурсі із постачання оргтехніки
15.09.2020

Громадська організація «Ковиловий степ» в рамках грантового проєкту «Створення інформаційного діалогу та партнерства як сталий інструмент ефективності співпраці мешканців громади та органів місцевої влади Соледарської міської ОТГ», за організаційної підтримки ГО «Взаємодія-Плюс», в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки урядів Данії, Швейцарії та Швеції, оголошує відкритий конкурс на закупівлю оргтехніки для повноцінного виконання проекту та подальшої його реалізації.

Дати оголошення відкритого конкурсу на постачання оргтехніки:

16.09.2020 — 25.09.2020.

Вимоги до постачальника товарів — учасника конкурсу:

До участі у конкурсі запрошуються суб’єкти підприємницької діяльності, належним чином зареєстровані за законодавством України: постачальники, що мають досвід роботи у відповідній сфері – мінімум 2 роки, відповідні КВЕДи для здійснення запитуваної діяльності, можливість здійснити постачання оргтехніки за переліком вимог і у вказаний строк та можливість надати оригінали супроводжуючих документів з печаткою (за наявності) та підписом, які не є платниками ПДВ.

Перелік та вимоги до оргтехніки:

1. Інтерактивна сенсорна панель

2. Ноутбук

3. WI-FI роутер

Увага! У вартість послуги/товару повинна бути включена доставка до міста Соледар Донецької області, за адресом: 84545 Україна, Донецька обл., м. Соледар, вул. Паркова 3а.

Оплата послуг здійснюватиметься в національній валюті України у безготівковій формі. Рішення щодо визначення переможця конкурсу прийматиметься згідно з вимогами чинного законодавства України та Політики закупівель Донора.

Склад цінової пропозиції:

· Копія документу, що підтверджує державну реєстрацію підрядника для здійснення відповідної діяльності на території України та відповідних КВЕДів

· Копія документу, що підтверджує податковий статус

· Конкурсна пропозиція, заповнена за зразком (додається)

· Рахунок-фактура

· Та інші документи, які, на думку підрядника, можуть бути корисними для оцінки пропозиції (наприклад, рекомендаційні листи тощо)

Істотні критерії (умови) відбору конкурсних пропозицій:

· Відповідність учасника кваліфікаційним вимогам конкурсного оголошення;

· Відповідність поданих документів умовам конкурсного оголошення

· Якість товару та відповідність очікуванням організатора

· Прийнятна ціна, умови оплати та умови надання товарів/послуг

· Постачальник не повинен бути платником ПДВ.

Кінцевий термін подання цінової пропозицій: 25 вересня 2020 року до 11.00. Всі пропозиції, отримані після вказаного терміну, розгляду не підлягають.

Вимоги до надсилання цінової пропозиції:

· Цінові пропозиції в електронному вигляді (у форматі PDF) мають бути надіслані на електронну адресу: [email protected], з темою листа «Відкритий конкурс_грантова угода_№ RPP/2020/07/144/DR» не пізніше 25 вересня 2020 року (до 11.00).

· Конкурсні пропозиції надані пізніше встановленого терміну не приймаються.

Визначення переможця конкурсу, відбудеться шляхом розгляду та перевірки наданих пропозицій на відповідність умовам конкурсу, викладеним у документації. Перевага буде надана постачальнику, пропозиція якого відповідатиме зазначеним в конкурсному оголошенні критеріям та пропонуватиме найнижчу ціну.

Результати конкурсу будуть повідомлені організатором учасникам конкурсу шляхом надсилання відповідних повідомлень електронною поштою та/або телефоном, протягом не більше ніж двох робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможців. Дата засідання конкурсного комітету для розгляду заявок та прийняття рішення має відбутися не пізніше 26 вересня 2020 року.

Додаткові застереження

Учасник цього відкритого конкурсу бере до уваги та погоджується з тим, що організатор конкурсу залишає за собою право вимагати від учасника додаткові документи та/або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень документів вимогам та умовам цього конкурсного оголошення.

Учасник цього відкритого конкурсу, надсилаючи документи для участі у відкритому конкурсі за цим оголошенням, підтверджує своє розуміння та згоду з тим, що організатор конкурсу може відхилити його цінову пропозицію у випадку, якщо пропозиції інших учасників міститимуть вигідніші умови, та що організатор конкурсу не обмежений у прийнятті будь-якої іншої пропозиції з вигіднішими для нього умовами.

 

КОНКУРСНА ПРОПОЗИЦІЯ

м. ________ «____» вересня 2020 року

____________________________________________________(повне найменування постачальника код ЄДРПОУ) (далі – Учасник тендеру) надає свою пропозицію ГО «Ковиловий степ» щодо участі у конкурсі, що проводиться Організацією для закупівлі 3 одиниць оргтехніки для повноцінного виконання проекту та подальшого його функціонування, згідно з вимогами, висунутими ГО «Ковиловий степ» згідно з конкурсним оголошенням.

Вивчивши конкурсні вимоги ГО «Ковиловий степ», ________________________________________________________________(повне найменування постачальника) цим підтверджує, що має організаційну можливість та погоджується забезпечити постачання оргтехніки 3 одиниць для повноцінного виконання проєкту:

  1. Найменування послуг: постачання 3 одиниць оргтехніки для повноцінного виконання проекту та подальшого його функціонування, відповідно до вимог, описаних у конкурсному оголошенні
  2. Строк надання послуг/виконання робіт/поставки товару: ________________.
  3. Опис/характеристика послуг/робіт/товарів: _______________________ .
  4. КВЕД:______________________

Загальна вартість конкурсної пропозиції (з урахуванням доставки, всіх податків та зборів)_________,00 грн. (______________ грн. 00 коп.)

До цієї Пропозиції додається:

  1. Рахунок-фактура №_________ від _____________ року
  2. Копія документу, що підтверджує державну реєстрацію
  3. Копія документу, що підтверджує податковий статус

ПІБ уповноваженої особи _________________________

(підпис та печатка (за наявності))

 

Форма цінової пропозиції

учасника конкурсу із постачання оргтехніки для повноцінного виконання проекту та подальшого його функціонування.

Громадська організація «Ковиловий степ» в рамках грантового проєкту «Створення інформаційного діалогу та партнерства як сталий інструмент ефективності співпраці мешканців громади та органів місцевої влади Соледарської міської ОТГ», за організаційної підтримки ГО «Взаємодія-Плюс», в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки урядів Данії, Швейцарії та Швеції, оголошує відкритий конкурс на закупівлю оргтехніки для повноцінного виконання проекту та подальшого його функціонування.

Вимоги до постачальника товарів — учасника конкурсу:

До участі у конкурсі запрошуються суб’єкти підприємницької діяльності, належним чином зареєстровані за законодавством України: постачальники, що мають досвід роботи у відповідній сфері – мінімум 2 роки, відповідні КВЕДи для здійснення запитуваної діяльності, можливість здійснити постачання оргтехніки за переліком вимог і у вказаний строк та можливість надати оригінали супроводжуючих документів з печаткою (за наявності) та підписом.

Постачальник - назва

Код ЄДРПОУ

Контактна особа

Контактні дані

Перелік найменувань та вимог до оргтехніки:

Специфікація

Ціна 1 шт товару

(з урахуванням вартості доставки місто Соледар)

Сумарна вартість 3 шт

(з урахуванням вартості доставки в м.Соледар)

Характеристки

  • Інтерактивна сенсорна панель (діагональ екрану 65”, співвідношення сторін 16:9, управління стілус, дотик руки, антіблікове покриття, інтерфейс підключення USB, вмонтований процесор, операційна система Android, сумісність ОС з Windows, Linux, MacOS, мережевий інтерфейс Wi-Fi; Ethernet, підтримка DDR4 Wifi, ОС Windows XP, Windows 7/8, Windows 10, Linux, гарантія від виробника 12 міс)
  • Ноутбук (клас-базовий, мультимедійний, дисплей, розмір екрану не нижче 15,6”, встановлена ОС  Windows, гарантія від виробника 12 міс)
  • WI-FI роутер (WAN-порт-Ethernet, частота роботи Wi-Fi-2,4 ГГц та 5 ГГц (двох діапазонний), гарантія від виробника 12 міс)

 

 

Сума прописом ______________________________ грн., ___ коп..

Затверджено _____________________ /ПІБ/

(Підпис та печатка (за наявності))

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.