bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

IREX шукає підрядника для постачання обладнання для потреб 25 ІППО
12.08.2020

Шановні Пані та Панове,

Рада міжнародних наукових досліджень та обмінів IREX (надалі – IREX) шукає підрядника для постачання обладнання, та надання сервісу з доставки техніки. У зв’язку з чим, оголошуємо запит на пропозиції «Постачання обладнання для потреб 25 ІППО» із граничною сумою бюджету:

Лот 1 – 175 000 доларів США (включно з ПДВ)

Лот 2 - 70 000 доларів США (включно з ПДВ)

Зацікавленим сторонам необхідно підготувати свої цінові пропозиції, заповнивши Додаток 2  у відповідності до вимог, зазначених у даному документі (Додаток 1). Пропозиція повинна бути написана українською мовою, містити реквізити заявника, та вказівку для якого лоту/лотів надається пропозиція. Ціни на одиниці обладнання мають включати в себе необхідні податки та збори, окрім ПДВ,  вказані тільки у доларах США та залишатися в силі не менше 30 діб після завершення дати подання ЗП.

Зацікавлена сторона може подавати пропозицію як в якості єдиного самостійного заявника ЗП, так і у складі одного Сумісного підприємства (але лише одного). Компанія-заявник, незалежно, чи як самостійна одиниця, чи в партнерстві з іншою компанією в рамках Сумісного підприємства, не може входити до складу суб-підрядників  інших цінових пропозицій. Компанія, що не бере участі в якості заявника ЗП, не входить до складу Сумісного підприємства, може розглядатися у якості суб-підрядника в необмеженій кількості пропозицій.

Зацікавлена сторона може подавати пропозиції як до обох лотів даного запиту так і лише до одного з них.

У випадку вашої зацікавленості, просимо надіслати заявку ПРО НАМІР ВЗЯТИ УЧАСТЬ В ЗАПИТІ НА ПРОПОЗИЦІЇ(Додаток 4) до 15.00 год, 20 серпня 2020р. на електронну адресу:

[email protected] з темою листа «Постачання обладнання для потреб 25 ІППО – РЕЄСТРАЦІЯ на ЛОТ № ___». Реєстрація не вважатиметься дійсною без присвоєння заявці індивідуального реєстраційного номеру та письмового повідомлення про це заявнику зі сторони IREX.

Пропозиції від незареєстрованих організацій розгляду не підлягатимуть.

Усі пропозиції, від попередньо зареєстрованих організацій, мають бути подані у закритих та завірених печаткою конвертах та надіслані поштою (Новою Поштою, Укрпоштою) чи передані кур’єром на адресу м. Київ, вул.Лисенка 2а, офіс 2 не пізніше 15.00 год. 25 серпня 2020 року.

Усі отримані пропозиції будуть зберігатися нерозпакованими у сейфі фінансового відділу IREX до публічної церемонії відкриття. 

Зареєстровані заявники не можуть подавати свої пропозиції у електронному вигляді. Пропозиції, що надходитимуть на електронну пошту, розгляду не підлягатимуть.

Замовник у відкритий спосіб підсумує кількість наданих пропозицій та оголосить умови подальшого проведення процесу відбору постачальника під час онлайн зустрічі  о 15.00 год. 26 серпня 2020 року із трансляцією з офісу за адресою м. Київ, вул. Лисенка 2а, офіс 2.

 

Усі представники учасників, що подали пропозиції можуть бути присутні на цій зустрічі в режимі онлайн участі, для чого, отримають напередодні лінк для підключення. IREX із свого боку забезпечить технічну можливість транслювання відео та звуку, який дозволить усім учасникам повністю бачити процес та деталі зустрічі. Лише ті конверти, що будуть зачитані на зустрічі зможуть претендувати на подальший розгляд.

Зареєстрований заявник може відкликати свою пропозицію, надіславши сповіщення про це, на електронну скриньку [email protected] із позначкою «ВІДКЛИКАННЯ ПРОПОЗИЦІЇ» до кінця терміну ЗП. Усі пропозиції з запитом на відкликання повертатимуться заявнику нерозпакованими.

Заявник несе відповідальність за те, щоб пропозиція надійшла на вищевказану адресу не пізніше встановленого терміну.

Запропоновані пропозиції будуть розглядатися і оцінюватися відповідно до повноти пропозиції та її відповідності до вимог ЗП (Додаток 1). Вибір буде здійснено на користь пропозиції, яка відповідає  усім вимогам та критеріям оцінки (критерії оцінки зазначені в розділі «Критерії оцінювання пропозиції»Додаток 1). На її підставі буде укладено договір.

Візьміть до уваги, що IREX не зобов’язується приймати будь-яку пропозицію чи укладати контракт, як і не несе відповідальності за будь-які витрати, пов’язані з підготовкою та подачею заявником пропозиції, незалежно від результату або способу проведення процесу відбору.

IREX залишає за собою право відмінити процес відбору підрядників до підписання договору постачання в будь-який момент часу.

IREX вимагає від кожного потенційного підрядника уникати та запобігати конфліктів інтересів шляхом інформування IREX у разі, якщо Ви, ваші філії або ваш персонал були задіяні у підготовці вимог, оформлення, технічних характеристик, цінових показників та іншої інформації, використаної у даному ЗП.

З  умовами можна ознайомитись тут - 

 

Дякуємо за увагу! Чекаємо на ваші пропозиції.

 

З повагою,

Любов Квасюк

старший менеджер,
11 серпня 2020 р.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.