bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Нові грантові можливості для організацій громадянського суспільства
03.08.2020

Якщо ви саме шукаєте джерело фінансування для вашого проекту, наша нова добірка грантів – це те, що вам потрібно.

Культура в часи кризи: інституційна підтримка

Програма спрямована на надання грантів інституційної підтримки для покриття боргових зобов’язань, що виникли в організації у період з березня по серпень 2020 року, а також на покриття витрат на операційну діяльність до кінця року. Дедлайн - 14 серпня 2020 року.

Конкурс пропозицій для реалізації проекту із залучення молоді

Посольство Великої Британії в Україні оголошує конкурс проектних пропозицій на впровадження проекту «Залучення молоді: участь громадян через розширення навичок та інструментів соціальної дії» у 2020-2021 фінансовому році. Дедлайн - 15 серпня 2020 року.

Підтримка ініціатив місцевих жіночих правозахисних організацій

Організація Пакт в рамках проекту «Жінки України: залучені, спроможні, незламні», який впроваджується за підтримки Міністерства закордонних справ Канади, запрошує українські організації, які працюють у сфері захисту прав жінок (жіночі організації), до участі у щорічному конкурсі. Дедлайн - 15 серпня 2020 року.

Western NIS Enterprise Fund анонсує новий проєкт з кредитування соціальних підприємств

WNISEF оголошує прийом заявок на кредитування під низькі відсотки для соціальних підприємств зі cходу України. Прийом заявок триватиме з 22 липня по 31 серпня 2020 року.

Міні-гранти на проведення заходів для дітей і молоді в межах ініціативи Meet and Code

Із 1 червня 2020 року організації громадянського суспільства (ОГС) можуть подавати заявки на отримання міні-грантів для проведення подій, що популяризують новітні технології. Продемонструвати, наскільки цікавим є цифровий світ, та надихнути дітей і молодь на його вивчення – головна мета європейської ініціативи Meet and Code, яка впроваджується в Україні Ресурсним центром ГУРТ за фінансової підтримки SAP. Дедлайн - 10 вересня 2020 року.

Конкурс партнерських соціально-економічних проєктів для протидії та зменшення впливу пандемії

Уряд Швеції та Програма розвитку ООН (ПРООН) оголошують конкурс партнерських соціально-економічних проєктів для протидії та зменшення впливу пандемії COVID-19 на території Україні. Дедлайн – 11 вересня 2020 року.

Гранти на підтримку ініціатив громадянського суспільства та медіа у сфері протидії корупції

Програма «Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні «ВзаємоДія!» оголошує грантову програму на підтримку ініціатив громадянського суспільства та медіа у сфері протидії корупції.

Гранти на участь у навчальних заходах

Black Sea NGO Forum надає гранти експертам та представникам громадських організацій для участі в навчальних візитах, тренінгах та інших заходах. Дедлайн - 15 грудня 2020 року.

Конкурс грантів для протидії коронавірусу «Людяність і взаємодопомога»

Міжнародний фонд «Відродження» відновлює ініціативу  гуманітарної солідарності, що працювала у 2014 році, і оголошує в її рамках перший грантовий конкурс.  Дедлайн - 31 грудня 2020 року.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.