bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендерне оголошення про проведення відкритого тендеру із закупки меблів
30.07.2020

ГО «Моя Новопсковщина» в межах грантового проєкту «На захисті дитини», що реалізується за підтримки Програми ООН із відновлення та розбудови миру, оголошує відкритий тендер на закупівлю меблів.  

2. Дата оголошення 30.07.2020 року.

3. Термін подання тендерних пропозицій 13 серпня 2020 року.

4. Предметом закупівлі є меблі для облаштування робочої та дитячої кімнат у районних відділах поліції. Детальну специфікацію товарів та інструкцію для подачі на тендер можна завантажити за посиланням вказаним у контактній інформації.  Також тендерну документацію можна отримати безкоштовно за адресою: пров.Історичний,2, смт.Новопсков, Новопсковській район, Луганської області, або за запитом на електронну адресу [email protected]

5. вимоги до постачальників товарів/послуг - учасника тендеру

До участі у тендеру запрошуються суб’єкти підприємницької діяльності, належним чином зареєстровані за законодавством України: постачальники що мають досвід роботи у відповідній сфері 3 роки, відповідні КВЕД для здійснення запитувальної діяльності, можливість здійснити поставку меблів гарної якості і у вказаний строк та можливість надати орігінали супроводжуючих документів з печаткою та підписом. 

6. Пропозиції повинні залишатися чинними протягом 60 (шетдесяти) днів з дати розкриття тендерних пропозицій. Пропозиції мають бути надіслани в орігіналі в запечатаному вигляді за адресою: пров.історичний,2, смт.Новопсков, Новопсковській район, Луганської області, а також надіслані на електронну адресу [email protected] вказавши в темі листа “RPP/2020/02/015/СР, назва організації - учасника” не пізніше ніж 13.08.2020 12-00. після чого вони будуть розкриті у присутності наявних учасників тендеру. Тендерні пропозиції надані пізніше встановленого терміну не приймаються і повертаються учасниками у запечатаному вигляді. 

Зацікавлені підрядники можуть отримати додаткову інфрмацію за адресою зазначеною вище, за телефоном +380508578858 або e-meil [email protected]

Контакти

  • https://drive.google.com/drive/folders/1fvNa327dBV1O3SVZ_LbKpDLfCzVhy153?usp=sharing

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.