bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ТОП-10 грантів для громадських організацій
13.01.2020

Підготували добірку грантів, яка допоможе знайти фінансування для реалізації важливих проектів у новому році.

БО «Мережа 100 відсотків життя Рівне» оголошує конкурс міні грантів

Благодійна організація  «Мережа 100 відсотків життя Рівне» оголошує Конкурс міні грантів, метою якого є підтримка громадських ініціатив, спрямованих на забезпечення реалізації прав дітей, які потребують паліативної допомоги та/або на реабілітацію дітей, які потребують паліативної допомоги та постраждали від жорстокого та такого, що принижує гідність, поводження. Дедлайн - 23 січня 2020 року

Конкурс для громад з розвитку центрів первинної медичної допомоги

Український фонд соціальних інвестицій оголошує конкурс субпроектів, метою яких є зміцнення центрів первинної медичної допомоги. Субпроекти можуть впроваджуватись у Харківській, Дніпропетровській, Запорізькій областях та у підконтрольних Україні районах Донецької та Луганської областей. Дедлайн - 31 січня 2020 року.

Конкурс грантів в рамках програми «Культура для змін»

Програма партнерства Українського культурного фонду та програми підтримки «MEET UP! Німецько-українські зустрічі молоді» Фонду «Пам’ять, відповідальність та майбутнє» (EVZ) спрямована на посилення українсько-німецької співпраці та спільний пошук відповідей на виклики сучасного світу через підтримку культурного діалогу та створення спільних культурно-мистецьких продуктів. Дедлайн - 31 січня 2020 року.

НДІ оголошує конкурс проектних заявок

Національний Демократичний Інститут оголошує конкурс проектних заявок в рамках компоненту «Підвіщення рівня видимості жінок-політикинь та розбудова коаліцій серед жінок у місцевих радах». Дедлайн - 3 лютого 2020 року.

На Львівщині стартував конкурс проєктів співробітництва територіальних громад

Розпочався прийом проєктних заявок на конкурс проєктів співробітництва територіальних громад на 2020 рік, який триватиме до 17:00 год 14 лютого 2020.

Гранти для організацій на реалізацію мистецьких проєктів за участі молоді

Гранти надаються House of Europe в рамках програми творчої підготовки та розбудови потенціалу молоді, яка підтримує проєкти, що залучають молодих людей віком від 16 до 25 років та мають на меті розвиток локальних мистецьких ініціатив.  Дедлайн - 28 лютого 2020 року.

Гранти на підтримку МСП, якими володіють та керують жінки

Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» (КЕУ), яка реалізується компанією «Кімонікс Інтернешнл Інк.», приймає грантові заявки від українських малих та середніх підприємств (МСП), якими керують і володіють жінки, що бажають розширити свій діючий бізнес. Дедлайн - 31 липня 2020 року.

Підтримка ініціатив місцевих жіночих правозахисних організацій

Організація Пакт в рамках проекту «Жінки України: залучені, спроможні, незламні», який впроваджується за підтримки Міністерства закордонних справ Канади, запрошує українські організації, які працюють у сфері захисту прав жінок (жіночі організації), до участі у щорічному конкурсі. Дедлайн - 15 серпня 2020 року.

Програма Фонду розвитку українських ЗМІ – 2020

Посольство Сполучених Штатів Америки запрошує незалежні засоби масової інформації (друковані, радіо, телевізійні та електронні) подавати заявки на конкурс Фонду розвитку українських ЗМІ. Конкурс проходить на постійній основі і не має кінцевого термін.

Гранти на підтримку ініціатив громадянського суспільства та медіа у сфері протидії корупції

Програма «Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні «ВзаємоДія!» оголошенує  грантову програму на підтримку ініціатив громадянського суспільства та медіа у сфері протидії корупції.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.