bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Інноваційне підприємництво у Варшаві
18.10.2019

Інноваційний Кластер «Регіональний інноваційний ХАБ» оголошує Конкурс на участь в 6-денній навчально-ознайомчій поїздці на тему інноваційне підприємництва до Польщі в рамках Warsaw Industry Week.

Мета візиту: перейняття досвіду та практики у європейських підприємств, бізнес-акселераторів, бізнес-інкубаторів у сфері інноваційного підприємництва, ознайомлення з практиками реалізації Стартап проектів та їх підтримки у Польщі, налагодження контактів для можливої українсько-польської співпраці у майбутньому щодо розвитку інноваційного підприємництва.

До участі в конкурсі запрошуються інноваційні стартап - проекти, вчені, винахідники та підприємства, які планують інноваційний розвиток.

Всього буде відібрано 10 учасників.

В рамках навчально-ознайомчої поїздки буде організовано участь у наймасштабніший виставці Warsaw Industry Week - 2019, бізнес-акселераторах, бізнес-інкубаторах та інноваційних підприємствах Польщі.

Учасники навчально-ознайомчої поїздки повинні добре обізнані у стартап діяльності та всесвітньому ринку інновацій. Бути готовими робити короткі виступи з даної тематики, активно долучаючись до роботи у дискусіях та інформаційних обмінах, ділитися власним досвідом роботи у сфері інноваційного підприємництва в  Україні.

Витрати  на проїзд (Київ – Варшава – Київ) та проживання учасників у Варшаві в готелі включно зі сніданком, а також добові кошти на харчування (обід та вечеря) у Варшаві покриватимуться організаторами, втім в залежності від індивідуальних потреб учасники повинні будуть взяти з собою певну суму коштів для кишенькових витрат. Витрати на проїзд до Києва та оформлення туристичної страховки учасники покривають самостійно.

Для полегшення прямої комунікації з міжнародними колегами, очікується, що учасники матимуть знання англійської мови на розмовному рівні.

Критерії відбору заявок:

•        особи, які мають проекти з ознаками інноваційного Стартапу;

•      можливість застосування здобутих знань та навичок в подальшій професійній діяльності;

•        базові знання англійської мови;

•        наявність дійсного закордонного паспорту (біометричного).

Для участі у конкурсі необхідно надіслати:

1.   Резюме. Рекомендуємо надавати детальне резюме / біографію українською мовою  та описом діяльності в якості інноваційного підприємця. Якщо Ви маєте досвід участі в інших міжнародних програмах, вкажіть це, будь ласка, в резюме.к

2.    Мотиваційний лист. Просимо надати короткий (на півсторінки) мотиваційний лист щодо Вашої участі у поїздці. Окремо у листі просимо зазначити імена та контакти двох людей зі сфери бізнесу, влади або недержавного сектору, які зможуть дати для вас рекомендації.

3.     Коротке есе (максимум на 2 сторінки) з описання вашого проекту.

Останній термін подання заявок – 28 жовтня 2019 року до 16:00 (за Київським часом). Заявки просимо надсилати на електронну пошту [email protected] з поміткою у темі листа «Конкурс для участі в навчально-ознайомчій поїздці до Польщі».

Або заповнити Google Form за посиланням: https://forms.gle/p8svwQwBtyRhSGCV6

Розгляд заявок буде здійснюватися незалежною радою експертів. Рішення щодо участі у поїздці буде прийняте до 01 листопада 2019 р.

Програма та усі робочі/підготовчі документи навчально-ознайомчої поїздки будуть надіслані відібраним учасникам.

Питання щодо оголошення цього конкурсу можуть бути надіслані у письмовій формі Олеся Братусь, електронною поштою на адресу: [email protected]

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.