bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Розпочався літній сезон ґрантової програми Urban Space 100
19.06.2019

З 15 червня до 15 липня триває літній сезон подачі на ґранти від громадського ресторану Urban Space 100. Проекти мають бути некомерційними, приносити користь місту та реалізовуватися в  Івано-Франківську. Сума ґранта і тематика — необмежені. Дедлайн - 15 липня 2019 року.

Для того, щоб взяти участь у конкурсі, потрібно:

  1. Зайти на сайт ресторану та ознайомитися з умовами програми.

  2. Завантажити ґрантову заявку та заповнити її.

  3. Зняти коротке відео (до 1 хвилини) про свій проект.

  4. Відправити заявку та відео одному із співзасновників громадського ресторану Urban Space 100 через e-mail або Facebook (перелік засновників є на сайті).

  5. У випадку, якщо не отримали відповіді від одного співзасновника,  надіслати заявку та відео іншому співзасновнику.

«Цього грантового сезону ми змінили правила подачі проектної заявки, розповідає координатор ґрантової програми Urban Space 100 Аліна Корнутій. Відтепер відеозверення має тривати не довше 1-ї хвилини. Також було введено менторську програму від співзасновників Urban Space 100, завдяки якій грантоотримувачі зможуть одержати професійну допомогу від експертів щодо реалізації їх проектів».

Нагадаємо, що громадський ресторан Urban Space 100 засновано у 2014 році платформою “Тепле Місто” та є прикладом соціального підприємництва в Івано-Франківську. Ґрантовий фонд програми формується з чистого квартального прибутку громадського ресторану Urban Space 100 (на проекти спрямовується 80% чистого прибутку).

Найбільш відомі підтримані проекти — День вуличної музики, Design Village, Eco City, радіомарафон “Нуяктобісказати”, реставрація старовинних дверей і вивісок у середмісті та проект “Поставити на колеса” — з ремонту візків у медичних закладах міста. «Найдорожчий» підтриманий проект — «Мотузковий парк для дітей з тяжкими порушеннями мовлення та аутизмом» на суму 72 200 грн.

Загалом за майже 4 роки діяльності програми було підтримано 98 проектів на суму 2 311 831,55 грн.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.