bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Добірка можливостей для молоді
27.05.2019

Свіжа добірка можливостей для молоді від ГУРТа! Зібрали найцікавіші тренінги, гранти та події для вашого розвитку.

Літній вікенд з Fridays for Future

Можливість провести вихдіні в компанії кліматичних активістів. Приходь дізнатися більше про зміну клімату, про те, як в Грети Тумберг вдалося привернути увагу всіх політиків світу до питання зміни клімату та познайомитись українською ініціативою.

Дедлайн – 29 травня 2019 року.

Медіатренінг для молоді «Геть стіну. Будуємо мости порозуміння»

9 листопада виповнюється 30 років від дня падіння Берлінської стіни. Які сучасні «стіни» роз`єднують українське суспільство сьогодні і чи можливо їх зруйнувати? Разом з тренерами та редакторами регіональних медіа ти зможеш виявити актуальні для себе теми в різних частинах України і описати їх як журналіст/ка.

Дедлайн - 2 червня 2019 року.

Усі Свої: табір-тренінг для підлітків

14 - 17 червня громадська організація «Агенція вільного розвитку» запрошує творчу й активну молодь взяти участь у таборі-тренінгу, присвяченому темі інклюзії та плануванню проектів.

Дедлайн – 6 червня 2019 року.

Літні школи молодих журналістів: 10 днів практики, розваг та відкриттів

«Літня школа молодих журналістів» - це унікальна можливість для української молоді за 10 днів отримати максимум знань та навичок журналістики . «Літні школи», ініційовані німецькою громадською організацією Interlink Academy, учетверте поспіль будуть проходити в Україні за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини.

Дедлайн – 7 червня 2019 року.

Грант для культурних та мистецьких ініціатив, які висвітлюють екологічну тематику

Фонд Принца Клауса та Goethe-Institut оголошують конкурс пропозицій на підтримку культурних та мистецьких ініціатив, спрямованих на вирішення актуальних екологічних проблем у світі.

Дедлайн - 14 червня 2019 року.

9 Карпатська літня дебатна школа

Карпатська школа - це наметове містечко на березі Дністра, котре триває цілий тиждень і під час проведення якого учасники мають можливість прослухати тренінги на тему: "Аргументації", "Контраргументації", "Ораторської майстерності", "Аналітики" та ін.

Дедлайн – 16 червня 2019 року.

Молодіжний феменкемп_2019

ГО «Інформаційно–просвітницький центр «ВІСЬ» оголошує конкурс на участь у молодіжному феменкемпі. Запрошують дівчат 18- 24 років з різних регіонів України.

Дедлайн – 17 червня 2019 року, 12:00.

ФРІ-табір «Soft Skills Camp» 2019

«Soft Camp» − освітньо-мотиваційний табір для тих, хто шукає оригінальний та ефективний спосіб прокачати свої м’які навички та отримати купу яскравих емоцій цього літа.

Дедлайн – 23 червня 2019 року.

Відкрито набір на програму «Управління громадськими проектами «Давай Зміни!» для малих міст

Активних громадян, які готові інвестувати свій час у створення комфортного простору для життя в своєму місті чи селищі, запрошують взяти участь у програмі з підготовки менеджерів громадських ініціатив.  

Дедлайн – 26 червня 2019 року.

Гранти для журналістів від Journalismfund.eu

Journalismfund.eu у рамках програми European Cross-Border Grants шукає професійних журналістів, які мають хороші ідеї для транскордонних розслідувань і дослідження з європейських справ. Матеріли повинні бути спрямовані на європейську цільову аудиторію. 

Дедлайн – 15 липня 2019 року.

Конкурс творчих робіт «Шлях становлення української державності» до Дня Незалежності України

Інститут політико-правових та релігійних досліджень до Дня Незалежності України проводить Національний конкурс творчих робіт (есе) «Шлях становлення української державності». 

Дедлайн – 24 серпня 2019 року.

Конкурс грантів на проведення міжрегіональних журналістських розслідувань

ГО «Інститут розвитку регіональної преси» продовжує конкурс грантів на проведення міжрегіональних журналістських розслідувань до листопада 2019 року. 

Дедлайн – 1 листопада 2019 року. 

Конкурс мікрогрантів на розвиток бізнесу та підвищення особистої конкурентоспроможності

Маріупольська Спілка Молоді у співпраці з Данською радою у справах біженців за фінансової підтримки Європейського Союзу оголошує нову програму, спрямовану на підтримку малого бізнесу та самозайнятості для молоді Донецької області.

Конкурс тревел-грантів для правозахисниць

IREX Європа, громадська організація з Франції, та національний партнер Український жіночий фонд реалізовують ініціативу, яка спрямована на підтримку й посилення навиків з адвокації у молодих жінок, які просувають права жінок у своїй країні. Ця ініціатива триватиме 2 роки за участі 5 країн Євразії та підтримки Європейського Союзу.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.