bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс мікрогрантів на розвиток бізнесу та підвищення особистої конкурентоспроможності
27.05.2019

Маріупольська Спілка Молоді у співпраці з Данською радою у справах біженців за фінансової підтримки Європейського Союзу оголошує нову програму, спрямовану на підтримку малого бізнесу та самозайнятості для молоді Донецької області.

Більше можливостей для отримання фінансування у розділі «Гранти»

Маріупольська Спілка Молоді у співпраці з Данською радою у справах біженців (Danish Refugee Council) за фінансової підтримки Європейського Союзу (European Union) оголошує нову програму в межах європейської ініціативи «EU4Youth», спрямовану на підтримку малого бізнесу та самозайнятості для молоді Донецької області, яка постраждала від конфлікту на сході України.

У межах програми будуть надаватися гранти двох типів:

  1. 150 грантів на започаткування нового, відновлення або розширення існуючого бізнесу – середній розмір гранту складе 830 євро. На цю суму ви можете придбати необхідну техніку, обладнання, засоби виробництва. Грант можна використовувати також на витратні матеріали (до 10% від загальної вартості).
  2. 100 грантів на додаткове професійне навчання – середній розмір гранту складе 375 євро. Ви можете обрати програму підвищення кваліфікації або офлайн чи онлайн-курс з будь-якої спеціальності: програмування, інтернет-маркетинг, косметологія, манікюр тощо. Умова — завершення навчання до грудня 2020 року та надання сертифіката після закінчення курсу.

Головна мета конкурсу грантів – допомога молодим людям, що постраждали від конфлікту на сході України шляхом підвищення їхньої персональної конкурентоспроможності на ринку праці, а також створення і розвиток власного бізнесу.

Взяти участь в конкурсі можуть внутрішньо переміщені особи та особи, які постраждали від конфлікту в Україні, віком від 18 до 35 років включно, що зареєстровані та проживають на підконтрольній українському уряду території Донецької області.

Пріоритет участі мають внутрішньо переміщені особи, люди з інвалідністю та особливими потребами, молоді жінки, молоді люди групи соціального ризику.

Критерії відбору учасників програми:

  1. Життєздатність та реалістичність бізнесідеї, розуміння заявником схеми її реалізації
  2. Актуальність і збалансованість бюджету бізнесідеї
  3. Доведена мотивація в отриманні нових або покращенні існуючих професійних навичок. Розуміння заявником схеми практичного застосування отриманих навичок в майбутньому
  4. Наявність кваліфікованого та сертифікованого постачальника відповідних послуг
  5. Особлива перевага надається молодим жінкам-заявницям, заявникам з інвалідністю або соціальними ризиками

Щоб заповнити заявку, перейдіть за посиланням.

Увага! Заповнення заявки не гарантує автоматичного отримання гранту. Кожна заявка буде розглянута конкурсною комісією, яка приймає рішення щодо подальшої участі заявки в програмі. 

Телефони для довідок

Північна частина Донецької області: +38 066 045 10 21, Тетяна

Південна частина Донецької області: +38 068 219 64 98, Олексій

Контакти

  • Північна частина Донецької області: +38 066 045 10 21
  • Тетяна Південна частина Донецької області: +38 068 219 64 98
  •  Олексій

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.