bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Добірка можливостей для агентів змін
13.05.2019

Пропонуємо ознайомитися з добіркою можливостей для активистів громадського сектору. Самовдосконалюйтесь та впроваджуйте зміни у суспільстві.

Волинян запрошують до участі у воркшопі «Організаційне лідерство: сучасні підходи до управління»

Волинській інститут права запрошує активних лучан та волинян взяти участь у дводенному воркшопі «Організаційне лідерство: сучасні підходи до управління». Дедлайн – 17 травня 2019 р.

Стипендії на участь в Transparency school 2019

Transparency International School on Integrity - міжнародна літня школа, присвячена антикорупційній діяльності, для майбутніх лідерів. Літня школа відбудеться у Вільнюсі, Литва. Дедлайн – 20 травня 2019 р.

Відбір учасників навчально-практичної програми «Школа миротворчої журналістики»

Журналісти-початківці та блогери з Одеської, Миколаївської та Херсонської областей запрошуються до участі в навчально-практичній програмі «Школа миротворчої журналістики». Дедлайн – 21 травня 2019 р.

Тренінг «Залучення громадян до змін»

Міжнародна гуманітарна організація arche noVa продовжує проект з навчання місцевих неурядових та громадських організацій, волонтерів, активістів, представників місцевої влади та інших учасників відновлення та розвитку Донбасу (Донецька область). Дедлайн – 28 травня 2019 р.

Відкрито набір на програму «Управління громадськими проектами «Давай Зміни!» для малих міст

Активних громадян, які готові інвестувати свій час у створення комфортного простору для життя в своєму місті чи селищі, запрошують взяти участь у програмі з підготовки менеджерів громадських ініціатив.  Дедлайн – 26 червня 2019 р.

Гранти для журналістів від Journalismfund.eu

Journalismfund.eu у рамках програми European Cross-Border Grants шукає професійних журналістів, які мають хороші ідеї для транскордонних розслідувань і дослідження з європейських справ. Матеріли повинні бути спрямовані на європейську цільову аудиторію. Дедлайн – 15 липня 2019 р.

Конкурс творчих робіт «Шлях становлення української державності» до Дня Незалежності України

Інститут політико-правових та релігійних досліджень до Дня Незалежності України проводить Національний конкурс творчих робіт (есе) «Шлях становлення української державності». Дедлайн – 24 серпня 2019 р.

Конкурс грантів на проведення міжрегіональних журналістських розслідувань

ГО «Інститут розвитку регіональної преси» продовжує конкурс грантів на проведення міжрегіональних журналістських розслідувань до листопада 2019 року. Дедлайн – 1 листопада 2019 р. 

Конкурс тревел-грантів для правозахисниць

IREX Європа, громадська організація з Франції, та національний партнер Український жіночий фонд реалізовують ініціативу, яка спрямована на підтримку й посилення навиків з адвокації у молодих жінок, які просувають права жінок у своїй країні. Ця ініціатива триватиме 2 роки за участі 5 країн Євразії та підтримки Європейського Союзу.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.