bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Залишилось 3 дні: гранти для закладів первинної меддопомоги Харківщини
10.05.2019

До завершення прийому заявок на отримання міні-грантів від Проекту «Ефективна первинна медицина в громаді» для розвитку закладів, що надають первинну медичну допомогу в Харківській області залишилось трі дні.

У 2019 році за умовами конкурсу буде надано 10 міні-грантів. Максимальна сума одного гранту складає до 300 тис грн.

Ці кошти допоможуть впровадити стратегічні плани розвитку Центрів первинної медичної допомоги, придбати нове обладнання, яке покращить доступ до сучасних методів діагностики, підвищити рівень освіченості лікарів та збільшити довіру пацієнтів до сімейних лікарів, терапевтів і педіатрів.

Заявку на міні-грант треба подати не пізніше 12 травня 2019 року до 24.00.Заявка подається в електронній формі на офіційну адресу Проекту [email protected].

Оголошення результатів конкурсу – 23 травня 2019 року.

Строк реалізації проектів: червень – листопад 2019 року.

Деталі подання заявок та умови тут: http://goo.gl/sdPkiU.

Довідка. Конкурс міні-грантів є частиною проекту «Ефективна первинна медицина в громаді», який реалізується в рамках програми ЄС «Підтримка громадянського суспільства, місцевих влад та прав людини в Україні» та фінансується Європейським Союзом.

Проект «Ефективна первинна медицина в громаді» створено задля розбудови ефективної первинної медико-санітарної допомоги у громадах Харківської області шляхом підвищення обізнаності громадськості про медичну реформу, навчання та консультування лікарів, керівників медзакладів та представників місцевого самоврядування, надання міні-грантів для покращення медичних послуг та вивчення кращих місцевих та міжнародних практик.

Координатор проекту – Харківська обласна рада. Виконавці – Асоціація органів місцевого самоврядування Харківської області, ГО «Агенція змін «Перспектива» та ГС «Українсько-Німецька Медична Асоціація».

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.