bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс для ОТГ Львівщини «Розвиток місцевих громад, що заснований на правах людини».
10.05.2019

ГО «Центр «Жіночі перспективи» оголошує конкурс на участь ОТГ Львівщини у реалізації проекту «Розвиток місцевих громад, що заснований на правах людини». 

Більше можливостей для отримання фінансування у розділі «Гранти».

Громадська організація Центр «Жіночі перспективи» оголошує конкурс на участь у проекті «Розвиток місцевих громад, що заснований на правах людини» для громад Львівської області.  Ініціатива підтримується в рамках проекту ПРООН «Громадянське суспільство задля розвитку демократії та прав людини, що реалізовується за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії. 

Дві громади, що будуть відібрані до участі в проекті, отримають міні – грант до 20 тис. грн. для впровадження ініціатив, які пов’язані з правами людини.

Цілі проекту:

1.Навчально-практична підготовка представників місцевої влади та громадянського суспільства 2 територіальних громад Львівської області.

2.Розробка та проведення пілотних заходів моніторингу у 2 територіальних громадах, підготовка за його результатами щонайменше 2-ох планів імплементації прав людини у розвитку місцевої громади.

3.Підтримка місцевих ініціатив із впровадження підходу, що заснований на правах людини у 2 громадах, які беруть участь у проекті.

4. Поширення практики застосування підходу, що заснований на правах людини у розвитку місцевої громади.

5. Збільшення кількості ОТГ у Львівській області, які забезпечують широку участь у прийнятті рішень, принципи рівності, недискримінації,  демократичного врядування, а також стандарти прав людини в повсякденному формуванні місцевої політики.

До участі у проекті запрошуються сформовані команди - представники ОТГ Львівської області, які готові діяти на користь та розвиток своєї громади та реалізувати міні-проекти із просування стандартів та принципів прав людини в порядок денний життя громади.

Умови участі та порядок формування команди від громади для участі в проекті:

-        До складу команди має увійти по 4 представники місцевої влади, що приймають рішення, або ж впливають на прийняття рішень; 4 представники громади (активісти громадських організацій, освітяни, молодь, журналісти). Тобто, команда має складатися з 8 осіб;

-        Команда має бути готовою в повному складі взяти участь у триденному навчальному тренінгу в кінці червня (дати можуть коригуватись);

-        Команда має бути готовою провести інформаційно-просвітницький публічний захід про цілі проекту в громаді;

-        Команда має розробити проект (за консультаційної підтримки експертів), цільовою групою якого можуть бути вразливі групи населення (молодь, діти, жінки, літні люди, учасники АТО, сім’ї загиблих в АТО, національні меншини та ін.);

-        Команда має бути спроможною відзвітуватись про фінансову та змістовну діяльність в рамках підтриманого проекту для фінансової звітності;

-        Команда отримає міні грант для реалізації проекту, максимальний розмір якого становить 20000 грн. Діяльність за проектом необхідно буде реалізувати протягом трьох місяців.

-        Для більш успішного перебігу діяльності та координації команда має обрати поміж себе координатора.

Як стати учасником проекту «Розвиток місцевих громад, що заснований на правах людини»

-        заповнити аплікаційну форму за посиланням не пізніше 18 травня 2019 р.

-        переконатися, що ваша заявка прийнята.

-        всі 8 членів команди мають заповнити та надіслати заявку.

Результати відбору громад буде повідомлено не пізніше 25 травня 2019 року

Ініціатива у Львівській області впроваджується громадською організацією «Центр «Жіночі перспективи» у рамках проекту ПРООН “Громадянське суспільство задля розвитку демократії та прав людини в Україні”, що реалізовується за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії.

Контактна особа:

Ірина Трохим

(067) 968 3222

і[email protected]

Контакти

  • Контактна особа: Ірина Трохим (067) 968 3222 і[email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.