bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Карітас Запоріжжя» оголошує конкурс мікрогрантів для громад
19.04.2019

З метою підтримки громад, які постраждали внаслідок конфлікту в Україні  задля нарощення їхнього потенціалу у сфері подолання труднощів та самозахисту, подолання наслідків конфлікту та покращення якості життя людей в громаді Благодійний фонд «Карітас Запоріжжя» оголошує конкурс мікрогрантів. Дедлайн подачі заявки – 19 травня 2019 р.

Ініціатива реалізується за фінансової підтримки уряду Німеччини у рамках проекту «Створення багатофункціональних соціальних центрів для нарощення потенціалу осіб і громад, які постраждали внаслідок конфлікту в Україні, у сфері подолання труднощів та самозахисту».

До участі у проекті запрошуються громадські організації, громади та ініціативні групи м. Запоріжжя та Запорізької область, а також мешканці Маріїнського та Ясинуватського районів Донецької області.

Максимальна сума одного гранту – 20 400 грн.

Власний внесок грантоотримувача має становити щонайменше 10% від суми проекту. Відсотковий розподіл частин фінансування встановлюється в індивідуальному порядку, виходячи зі змісту та складових грантової заявки та визначається рішенням конкурсної Комісії. Розмір першої виплати становить не менше 50% від загальної суми гранту.

Учасники можуть подавати необмежену кількість пропозицій на конкурс мікрогрантів. Один учасник конкурсу може отримати лише один мікрогрант.

Пріоритет надаватиметься проектам, реалізація яких буде направлена на:

  • активізацію громадян щодо розв’язання актуальних проблем та втілення соціально-значущих ініціатив в громаді;
  • розвиток волонтерського руху;
  • підвищення ролі інститутів громадянського суспільства;
  • покращення інфраструктури населених пунктів;
  • пропагування здорового способу життя;
  • сприяння просвіті населення.

До участі у конкурсі не допускаються проектні пропозиції, які прямо чи опосередковано пропагують насильство, війну, расову, національну, іншу ворожнечу, прямо чи опосередковано дискримінують за будь-якою ознакою, створюють умови, що можуть вплинути на конкурентні умови на ринку товарів і послуг в регіоні.

Кінцевий термін прийому заявок – 19 травня 2019 року.

Дата початку реалізації проектів – 1 червня 2019 року.

Максимальна тривалість проекту – 6 місяців. Всі проекти мають бути реалізовані до 1 грудня 2019 року.

Заявки надсилати в електронному вигляді за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/1X1W1uXqxyefs080SHF-LjA5fX4y8v2iuI9dNsKCUHeQ/viewform?edit_requested=true

Також звертаємо Вашу увагу, що окрім електронної заявки необхідно, підписану паперову версію.

Паперову підписану копію заявки можна скачати за посиланням: https://drive.google.com/file/d/13C41Cv8jORLoKtn54UXfP1VVsjppkKuP/view

та надіслати рекомендованим листом за адресою: 69095 м. Запоріжжя, вул. Семафорна, 8, БО «БФ «Карітас Запоріжжя», або принести до офісу за адресою: м.Запоріжжя, вул. Семафорна, 8, кабінет №15 (Центр розвитку громад).

Контакти

  • У разі додаткових запитань пишіть нам на Facebook: https://www.facebook.com/caritas.zp/ або на електронну скриньку: [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.