bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Можливості чекають на громадських активістів
01.04.2019

Підготували для громадських активістів добірку можливостей, яка допоможе  вдосконалити професійні навички. 

Конкурс на участь в навчально-ознайомчій поїздці на тему соціального підприємництва до Грузії

Фонд Східна Європа у співпраці з німецькою Громадською організацією ChildFund Deutschland e.V. оголошує Конкурс на участь в 6-денній навчально-ознайомчій поїздці на тему соціального підприємництва до Грузії. Навчально-ознайомчий тур «Соціальне підприємництво в Грузії: досвід реінтеграції вимушених переселенців» проходитиме 19-25 травня 2019 р. у м. Тбілісі. Дедлайн – 3 квітня 2019 р.

«YOUTHSTAGE» - молодіжна платформа

Практичний курс «YOUTHSTAGE» - проект, який впроваджує Київський молодіжний центр та спрямований на підготовку активної молоді до суспільно корисної та ефективної роботи в системі органів державної влади та місцевого самоврядування.

Програма навчання молоді основам державного управління

Democracy Reporting International (DRI) у партнерстві з Центром Перспективних Ініціатив та Досліджень (ЦПІД), Львівською облдержадміністрацією, обласною радою, асоціацією місцевих рад «Ради Львівщини» розпочинає програму навчання молоді основам державного управління та внутрішнім особливостям роботи регіональної влади. Дедлайн – 5 квітня 2019 р.

Тренінг «Ефективний менеджмент молодіжних центрів»

Тренінг відбуватиметься за навчальною програмою, метою якої є посилити спроможність команд молодіжних центрів в Україні, надавши їм знання та навички з основ менеджменту молодіжного центру, а також підтримати команди в розбудові соціальної згуртованості місцевих громад, у тому числі щодо сталої, системної, планованої роботи центру, задля розвитку молодіжної політики та молодіжної роботи. Дедлайн – 5 квітня 2019 р.

Тренінг «Влада і молодіжна громада» для молоді Донецької області (Слов’янськ, Бахмут, Покровськ)

Серія дводенних тренінгів «Влада і молодіжна громада» є частиною проекту «Посилення ролі молоді в управлінських процесах Донецького регіону», який реалізується громадською організацією «Молодь Сходу України» за підтримки Програми «U-LEAD з Європою». Дедлайн – 7 квітня 2019 р.

В Сєвєродонецьку розпочинається набір громадських активістів до «Школи лідера громади»

Сєвєродонецький офіс Мережі правового розвитку при ГО «Громадська платформа» оголошує відбір на участь у програмі «Школи лідера громади». Дедлайн – 10 квітня 2019 р.

Програма Culture Bridges оголошує шостий конкурс проектів міжнародної мобільності

19 лютого 2019 відкривається прийом заявок на заключний шостий конкурс Culture Bridges на фінансування міжнародної мобільності. Дедлайн – 11 квітня 2019 р.

Конкурс міні-грантів на міжрегіональні журналістські розслідування

ГО «Інститут розвитку регіональної преси» оголошує для учасників Ресурсного центру конкурс грантів на написання міжрегіональних журналістських розслідувань. Дедлайн – 15 квітня 2019 р.

Стипендіальна програма на участь у Європейському Форумі Альпбаха

Стартує щорічна Стипендіальна програма громадської організації «Київська ініціативна група Альпбаха» на участь у Європейському Форумі Альпбах у 2019 році. Дедлайн – 21 квітня 2019 р.

Стипендії для журналістів

Інститут висвітлення війни та миру (IWPR) пропонує стипендії досвідченим журналістам з Південного Кавказу, Молдови та України. Дедлайн – 22 квітня 2019 р.

В Україні стартує міжнародний конкурс Social Impact Award

Українська Соціальна Академія запрошує молодих соціальних підприємців подати заявку на конкурс Social Impact Award (SIA). Це найбільший в Європі міжнародний конкурс ідей соціального підприємництва, який одночасно відбувається у більш ніж 20 країнах світу. Дедлайн – 1 травня 2019 р.

Конкурс тревел-грантів для правозахисниць

IREX Європа, громадська організація з Франції, та національний партнер Український жіночий фонд реалізовують ініціативу, яка спрямована на підтримку й посилення навиків з адвокації у молодих жінок, які просувають права жінок у своїй країні. Ця ініціатива триватиме 2 роки за участі 5 країн Євразії та підтримки Європейського Союзу.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.