bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Добірка можливостей для активної молоді
04.03.2019

Пропонуємо ознайомитися з добіркою можливостей для активистів громадського сектору. Самовдосконалюйтесь та впроваджуйте зміни у суспільстві.

Програма стипендій громадянського суспільства

Інститут Суспільних Ініціатив оголошує  можливість для представників організацій громадянського суспільства та громадських активістів. Дедлайн – 7 березня 2019 р.

Навчальний курс «Цифрові компетенції для громадянського суспільства»

Eastern Partnership Civil Society Facility оголошує набір на навчальний курс «Цифрові компетенції для громадянського суспільства». Дедлайн - 10 березня 2019 р.

Школа підприємництва для молоді «Бізнес-хвиля» у Львові

«Бізнес-хвиля» - це акселераційна навчальна програма для молоді 16-20 років з розвитку бізнес-навичок у партнерстві з Львівською бізнес-школою УКУ (LvBS). Дедлайн – 10 березня 2019 р.

Студія жіночого лідерства оголошує додатковий набір

Студія жіночого лідерства оголошує додатковий набір представниць держслужби та місцевого самоврядування і соціальних фахівчинь державних закладів з Харківської, Луганської та Донецької областей для участі у тренінгах. Дедлайн – 10 березня 2019 р.

Лабораторія молодого політика

Інститут Суспільних Ініціатив розпочинає набір на модульний курс Першого рівня програми Лабораторії Молодого Політика. Дедлайн – 12 березня 2019 р.

Набір на програму «Молодь змінить Україну» від Фонду родини Богдана Гаврилишина

Програма для молодих патріотичних українців, активних у громадському житті країни, які готові бути рушійною силою ефективних змін в Україні з урахуванням європейського досвіду. Дедлайн - 14 березня 2019 року. 

Ознайомчі подорожі до Данії та Греції для працівників сектору культури

Програма Culture Bridges організовує  ознайомчі подорожі до Данії та Греції для представників організацій, які працюють у секторі культури та креативних індустрій України. Дедлайн - 18 березня 2019 р.

Програма Culture Bridges оголошує шостий конкурс проектів міжнародної мобільності

19 лютого 2019 відкривається прийом заявок на заключний шостий конкурс Culture Bridges на фінансування міжнародної мобільності. Дедлайн – 11 квітня 2019 р.

Конкурс міні-грантів на міжрегіональні журналістські розслідування

ГО «Інститут розвитку регіональної преси» оголошує для учасників Ресурсного центру конкурс грантів на написання міжрегіональних журналістських розслідувань. Дедлайн – 15 квітня 2019 р.

Стипендіальна програма на участь у Європейському Форумі Альпбаха

Стартує щорічна Стипендіальна програма громадської організації «Київська ініціативна група Альпбаха» на участь у Європейському Форумі Альпбах у 2019 році. Дедлайн – 21 квітня 2019 р.

Конкурс тревел-грантів для правозахисниць

IREX Європа, громадська організація з Франції, та національний партнер Український жіночий фонд реалізовують ініціативу, яка спрямована на підтримку й посилення навиків з адвокації у молодих жінок, які просувають права жінок у своїй країні. Ця ініціатива триватиме 2 роки за участі 5 країн Євразії та підтримки Європейського Союзу.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.