bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Добірка грантів для організацій громадянського суспільства
28.01.2019

Актуальні пропозиції фінансування відкриють можливості для реалізації проектів та ініціатив у різноманітних сферах. Обирайте саме те, що необхідно для вашої організації.

Конкурс грантів на підтримку громадських ініціатив

Чеська неурядова гуманітарна організація «Людина в біді» (People in need) в Україні, проводить конкурс грантів до 300 000 грн. на  підтримку громадських ініциатив для вирішення питань місцевого значення. Дедлайн - 1 лютого 2019 р.

Програма малих грантів фонду BEARR Trust

Фонд BEARR оголошує про початок Програми малих грантів - 2019. Фонд приймає заявки від громадських та інших організацій, спрямовані на протидію насильству над жінками. Дедлайн - 1 лютого 2019 року.

Конкурс мікрогрантів від NESEHNUTІ для Кіровоградської, Миколаївської та Херсонської областей

У 2019 році чеська громадська організація NESEHNUTІ в партнерстві з Учбово-методичним центром захисту прав людини HRTC в рамках програми «Шлях ініціативи» продовжує конкурс мікрогрантів на підтримку громадських кампаній в Кіровоградській, Миколаївській та Херсонській областях. Дедлайн - 6 лютого 2019 року.

У Києві стартує конкурс проектів «Громадська перспектива: прозора влада та активна громада»

8 січня 2019 року розпочинається прийом проектних заявок для участі у конкурсі проектів «Громадська перспектива: прозора влада та активна громада», який проводиться за ініціативи Департаменту суспільних комунікацій КМДА. Дедлайн - 8 лютого 2019 р.

Фундація прав людини шукає регіональних партнерів для проекту «Голос жінки має силу-2019»

Фундація прав людини розпочала підготовку до третьої фази проекту «Голос жінки має силу» (Women Voices Count), що буде реалізуватися у 2019 році. Дедлайн – 10 лютого 2019 р.

Грантова програма на підтримку розвитку громадянського суспільства та впровадження реформ

Програма Матра (трансформації суспільства), започаткована Міністерством закордонних справ Нідерландів в 1994 році, спрямована на підтримку перехідних процесів. Програма відкрита для подання заявок від організацій громадянського суспільства, зареєстрованих в Україні.  Дедлайн - 11 лютого 2019 р.

MEET UP! Німецько-українські зустрічі молоді

Метою програми «MEET UP! Німецько-українські зустрічі молоді» є інтенсифікувати відносини з Україною, надати підтримку молодим людям з Німеччини та України, з активною позицією за демократичні цінності та підтримати порозуміння між народами. Дедлайн - 15 лютого 2019 р.

Конкурс міні-грантів для розвитку проектів у місцевих медіа

Українська Асоціація Медіа Бізнесу (УАМБ) запрошує редакції місцевих медіа, які пройшли «роздержавлення», взяти участь у конкурсі міні-грантів в рамках проекту «Посилення економічної самостійності та цінності місцевих медіа для місцевої громади», який реалізовується за підтримки фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Дедлайн - 15 лютого 2019 р.

Конкурс грантів щодо інформаційної підтримки

Програма розвитку Організації Об’єднаних Націй в Україні (ПРООН) в рамках реалізації Програми ООН з відновлення та розбудови миру розпочинає конкурс грантування щодо інформаційної підтримки відвідувачів місцевих загальних судів. До участі запрошуються неурядові громадські та благодійні організації, які провадять свою діяльність на території Луганської та Донецької областей України. Кінцевий термін прийому пропозицій – 22 лютого 2019 року.

Підтримка реінтеграції ветеранів конфлікту на сході України та їхніх сімей

Міжнародна організація з міграції (МОМ), Представництво в Україні, за фінансової підтримки Європейського Союзу оголошує конкурс для громад Київської, Дніпропетровської та Львівської областей, зацікавлених в участі у проекті. Дедлайн - 28 лютого 2019 р.

Конкурс субпроектів по створенню житла для внутрішньо переміщених осіб

Український фонд соціальних інвестицій (УФСІ) оголошує конкурс субпроектів зі створення житла для внутрішньо переміщених осіб (ВПО). Дедлайн – 11 березня 2019 р.

Проект USAID «ВзаємоДія» оголошує грантову програму

Проект USAID «Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні «ВзаємоДія!» оголошує грантову програму на підтримку ініціатив громадянського суспільства та медіа у сфері протидії корупції. Проект «ВзаємоДія!» планує приймати концепції по мірі надходження до 17 червня 2019 року.

Конкурс ідей для партнерства у краудфандинговій ініціативі «Культура.Спільнота»

Міжнародний фонд «Відродження» оголошує конкурс ідей для партнерства у краудфандинговій ініціативі «Культура. Спільнота». Завдяки підтримці, громадські організації, які реалізують проекти у сфері культури та залучають кошти спільноти отримають додаткові можливості для реалізації своїх ідей. Підтримка проектів відбуватиметься таким принципом. Якщо ви зібрали заявлену суму на краудфандингу, то Фонд додає таку ж, але не більше 150 тисяч гривень. Дедлайн - 15 жовтня 2019 р.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.