bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Топ-9 грантів для громадських організацій та ініціатив
14.01.2019

Інформація спонукає до дій. Якщо Ви спрямовані на розвиток власної організації та громадянського суспільства в цілому, запрошуємо ознайомитися з підбіркою грантів, яка є джерелом формування і розвитку Ваших нових ініціатив, вартих реалізації.

Гранти від Європейської комісії на підтримку громадянського суспільства в Україні

Європейська коміся оголосила конкурс «Support Civil Society, Local Authorities and Human Rights in Ukraine». Загальна мета цього конкурсу полягає в зростанні ролі громадянського суспільства у сприянні демократичним реформам та комплексному соціально-економічному розвитку в Україні. Дедлайн - 25 січня 2019 р.

Конкурс проектів для фахівців та організацій культурного сектору

Програма Culture Bridges з фінансуванням 1,3 млн євро оголосила п’ятий конкурс проектів для фахівців та організацій культурного сектору. Дедлайн - 31 січня 2019 р.

Стипендійна програма Східного Партнерства для лідерів громадянського суспільства

Відкрито новий конкурс заявок EaP Civil Society Fellowships на 2019 р . Дедлайн - 31 січня 2019 року.

Конкурс грантів на підтримку громадських ініціатив

Чеська неурядова гуманітарна організація «Людина в біді» (People in need) в Україні, проводить конкурс грантів до 300 000 грн. на  підтримку громадських ініциатив для вирішення питань місцевого значення. Дедлайн - 1 лютого 2019 р.

Програма малих грантів фонду BEARR Trust

Фонд BEARR оголошує про початок Програми малих грантів - 2019. Фонд приймає заявки від громадських та інших організацій, спрямовані на протидію насильству над жінками. Дедлайн - 1 лютого 2019 року.

У Києві стартує конкурс проектів «Громадська перспектива: прозора влада та активна громада»

8 січня 2019 року розпочинається прийом проектних заявок для участі у конкурсі проектів «Громадська перспектива: прозора влада та активна громада», який проводиться за ініціативи Департаменту суспільних комунікацій КМДА. Дедлайн - 8 лютого 2019 р.

Фундація прав людини шукає регіональних партнерів для проекту «Голос жінки має силу-2019»

Фундація прав людини розпочала підготовку до третьої фази проекту «Голос жінки має силу» (Women Voices Count), що буде реалізуватися у 2019 році. Дедлайн – 10 лютого 2019 р.

Грантова програма на підтримку розвитку громадянського суспільства та впровадження реформ

Програма Матра (трансформації суспільства), започаткована Міністерством закордонних справ Нідерландів в 1994 році, спрямована на підтримку перехідних процесів. Програма відкрита для подання заявок від організацій громадянського суспільства, зареєстрованих в Україні.  Дедлайн - 11 лютого 2019 р.

Проект USAID «ВзаємоДія» оголошує грантову програму

Проект USAID «Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні «ВзаємоДія!» оголошує грантову програму на підтримку ініціатив громадянського суспільства та медіа у сфері протидії корупції. Проект «ВзаємоДія!» планує приймати концепції по мірі надходження до 17 червня 2019 року.

Контакти

Коментарі

Олександра Ра   1896 днів тому   #  

Який грант можете запропонувати для ГО, яка опікується особами з інвалідністю?

  •   Пiдписатися на новi
Мазипчук Максим   1896 днів тому   #  

Добрий день, пане Олександре! З повним переліком можливостей можна ознайомитися за посиланням - https://gurt.org.ua/news/grants/. Ми постійно працюємо над оновленням інформації. З повагою, Максим Мазипчук.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.