bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Можливості отримання фінансування для проектів ОГС
10.12.2018

У добірці ви знайдете інформацію про актуальні можливості для отримання фінансування на втілення програмної діяльності організацій громадянського суспільства України.

Грантовий конкурс «Україна плюс» для регіональних ЗМІ

Конкурс «Україна плюс» для регіональних ЗМІ – це грант у сумі 4500 USD на виробництво 7-ми регіональних мультимедійних пакетів (по 3 матеріали в пакеті). Дедлайн - 16 грудня 2018 р.

Грантовий конкурс «Україна плюс» для національних ЗМІ

Конкурс «Україна плюс» для національних ЗМІ – це можливість отримати грант у 20 000 USD на виробництво 10 мультимедійних пакетів протягом двох років. Дедлайн подачі заявки на участь - 16 грудня 2018 року.

Пітчинг проектів соціальної дії для мешканців Донецької та Луганської областей

Презентуй свій проект та отримай фінансування на його реалізацію - можливість для всіх активних громадян, що мають ідеї з інноваційного розвитку громад Донецької та Луганської областей. Дедлайн - 20 грудня 2018 р.

Гранти Національного фонду підтримки демократії (NED)

Національний фонд підтримки демократії надає гранти громадським організаціям з усього світу. Середній розмір гранту - 50 000 доларів США для проектів тривалістю 1 рік. Дедлайн - 21 грудня 2018 року.

Гранти на розбудову комунальних закладів первинної медичної допомоги

Проект USAID «Підтримка реформи охорони здоров’я» передбачє надання 15 грантів з фіксованою сумою за цим Оголошенням про конкурс № 1 з максимальною сумою до 18 000 доларів США кожен. Дедлайн - 26 грудня 2018 р.

Гранти на впровадження місцевих ініціатив та інвестиційних проектів в ОТГ

У рамках свого Фонду стратегічних інвестицій, Проект USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку» («Агросільрозвиток»), що здійснюється компанією «Кімонікс Інтернешнл Інк»., надаватиме гранти на впровадження місцевих ініціатив та інвестиційних проектів в об’єднаних територіальних громадах (ОТГ). Дедлайн – 28 грудня 2018 року.

Конкурс міні-грантів для антикорупційних громадських організацій

ГО «Платформа Громадський контроль» оголошує конкурс міні-грантів для антикорупційних громадських організацій. Дедлайн - 30 грудня 2018 р.

Мікро-гранти програми Ради Європи «DISCO»

У межах програми Ради Європи «DISCO» оголошено конкурс мікро-грантів на проекти, спрямовані на підтримку прав людини та демократії. Дедлайн - 31 грудня 2018 р.

Конкурс проектів для фахівців та організацій культурного сектору

Програма Culture Bridges з фінансуванням 1,3 млн євро оголосила п’ятий конкурс проектів для фахівців та організацій культурного сектору. Дедлайн - 9/31 січня 2019 р.

Конкурс грантів з протидії насильства над жінками

Цільовий Фонд  Організації Об’єднаних Націй, підтримуючи дії, направлені на запобігання насилля над жінками, приймає заявки на конкурс грантів від громадських організацій. Дедлайн - 18 січня 2019 р.

Конкурс грантів з протидії насильства над жінками

Цільовий Фонд  Організації Об’єднаних Націй, підтримуючи дії, направлені на запобігання насилля над жінками, приймає заявки на конкурс грантів від громадських організацій. Дедлайн - 18 січня 2019 р. 

Конкурс міні-грантів для підтримки союзників ЛГБТІ

Freedom House в Україні оголошує конкурс міні-грантів для підтримки союзників ЛГБТІ. Організація розгляне проектні пропозиції, спрямовані на висвітлення існування та різноманітності ЛГБТІ в Україні, їхнього внеску в українське суспільство, бізнес. Дедлайн - 20 січня 2019 р.

Гранти від Європейської комісії на підтримку громадянського суспільства в Україні

Європейська коміся оголосила конкурс «Support Civil Society, Local Authorities and Human Rights in Ukraine». Загальна мета цього конкурсу полягає в зростанні ролі громадянського суспільства у сприянні демократичним реформам та комплексному соціально-економічному розвитку в Україні. Дедлайн - 25 січня 2019 р.

Конкурс грантів на підтримку громадських ініціатив

Чеська неурядова гуманітарна організація «Людина в біді» (People in need) в Україні, проводить конкурс грантів до 300 000 грн. на  підтримку громадських ініциатив для вирішення питань місцевого значення. Дедлайн - 1 лютого 2019 р.

Грантова програма на підтримку розвитку громадянського суспільства та впровадження реформ

Програма Матра (трансформації суспільства), започаткована Міністерством закордонних справ Нідерландів в 1994 році, спрямована на підтримку перехідних процесів. Програма відкрита для подання заявок від організацій громадянського суспільства, зареєстрованих в Україні.  Дедлайн - 11 лютого 2019 р.

Проект USAID «ВзаємоДія» оголошує грантову програму

Проект USAID «Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні «ВзаємоДія!» оголошує грантову програму на підтримку ініціатив громадянського суспільства та медіа у сфері протидії корупції. Проект «ВзаємоДія!» планує приймати концепції по мірі надходження до 17 червня 2019 року.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.