bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Можливості для молоді
05.11.2018

Пропонуємо для ознайомлення добірку для молоді, яка допоможе професійному становленню та розвитку.Обирайте саме те, що цікавить саме вас. 

Конкурс з відбору учасників для участі в 4-денній навчальній поїздці

Оголошується конкурс з відбору учасників для участі в 4-денній навчальній поїздці до Києва з числа молодих лідерів, керівників освітніх закладів й організацій, вчителів та правозахисників з Одеської, Миколаївської та Херсонської областей. Дедлайн – 10 листопада.

Молодь Луганщини запрошують на Майстерню (не)дитячої демократії 2.0

Активну молодь з Луганської області віком 18 - 25 років запрошують взяти участь в «Майстерні (не)дитячої демократії» 2.0, яка відбудеться в Тернополі з 5 по 9 грудня. Дедлайн – 16 листопада 2018 р.

Відбір до команди студентських експертів з якості вищої освіти

Українська асоціація студентів оголошує про початок відбору до команди студентських експертів з якості вищої освіти (UAS QA Pool). Дедлайн - 19 листопада 2018 р.

Програма стажування у Великій Британії

Прекрасна можливість для молодих українців – John Smith Trust оголошує набір на 4-тижневу програму стажування у Великій Британії. Дедлайн - 14 листопада 2018 р.

Тренінг для тренерів у Польщі

Оголошується набір учасників тренінгу для тренерів-початківців, які зацікавлені у розробці та проведенні навчальних заходів для молоді у сфері підприємництва, розвитку кар’єри, візуальної комунікації та волонтерства. Дедлайн – 23 листопада 2018 р.

Фонд Віктора Пінчука розпочинає 13-й конкурс стипендіальної програми «Завтра.UA»

17 жовтня 2018 року Фонд Віктора Пінчука розпочав 13-й відкритий конкурс стипендіальної програми «Завтра.UA». Загальнонаціональна програма підтримки талановитої молоді покликана сприяти формуванню нового покоління інтелектуальної та ділової еліти країни, яка стане генератором майбутніх змін. Дедлайн – 30 листопада 2018 р.

Стипендія від університету New Europe College (Румунія)

Університет New Europe College надає стипендії на 2019-2020 навчальний рік. Стипендію можуть отримати молоді вчені та дослідники, які працюють у галузі гуманітарних, соціальних та економічних наук. Дедлайн - 7 грудня 2018 р.

Не пропустіть свій шанс виграти грант на поїздку в Бразилію

Тобі від 18 до 25 років? Ти вільно володієш англійською мовою? Маєш ідею, як прогодувати зростаюче населення планети? Тоді Вас запрошують до участі в конкурсі відеороликів. Дедлайн - 10 січня 2019 р.

Конкурс тревел-грантів для правозахисниць

IREX Європа, громадська організація з Франції, та національний партнер Український жіночий фонд реалізовують ініціативу, яка спрямована на підтримку й посилення навиків з адвокації у молодих жінок, які просувають права жінок у своїй країні. Ця ініціатива триватиме 2 роки за участі 5 країн Євразії та підтримки Європейського Союзу.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.