bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ТОП-12 грантів для громадських організацій
03.09.2018

Пошук фінансування для реалізації власних ідей не втрачає актуальності. ГУРТ пропонує Вам підбірку грантів, на які Ви можете подати заявку та отримати гроші на свій проект.

Конкурс грантів зі зміцнення правової спроможності місцевих громад

Програма «Права людини і правосуддя» Міжнародного фонду «Відродження» оголошує конкурс: «Посилення правової спроможності місцевих громад». Дедлайн - 10 вересня 2018 р.

Конкурс грантів для навчальних закладів

БФ « Центр громадських ініціатив»  оголошує конкурс грантів для навчальних закладів Чернівецької, Ів.Франківської, Закарпатської, Львівської та Волинської областей з метою створення клубів «Юні лісові рейнджери». Дедлайн - 12 вересня 2018 р.

Конкурс «Інтеграція ВПО спільними зусиллями»

Оголошено конкурс «Запровадження комплексного соціального супроводу за моделлю кейc-менеджмент, направленого на адаптацію та інтеграцію ВПО, які будуть проживати в приміщеннях відремонтованих УФСІ. Програма «Інтеграція ВПО спільними зусиллями». Дедлайн - 12 вересня 2018 р.

Міні-гранти на проведення заходів із програмування в рамках ініціативи Meet and Code

Meet and Code розпочинає третій раунд відбору подій із популяризації новітніх технологій та цифрового світу. Основна мета європейської ініціативи Meet and Code, яка впроваджується в Україні Ресурсним центром ГУРТ за підтримки SAP другий рік, – привернути увагу дітей та молоді до цифрового світу. НУО можуть отримати міні-грант розміром до 9000 гривеньдля організації заходів, присвячених програмуванню/новітнім технологіям. Дедлайн - 15 вересня 2018 р.

II етап конкурсу на розробку Планів Дій Сталого Енергетичного Розвитку та клімату

Фонд «Регіональний центр економічних досліджень та підтримки бізнесу» проводить відбір громад, які потребують допомоги в плануванні власної низьковуглецевої політики, розрахунку базового кадастру викидів та відповідних заходів до 2030 року. Дедлайн - 15 вересня 2018 року.

Конкурс «Безпечна громада – спільний інтерес, спільна відповідальність»

Програма «Права людини та правосуддя» та Програма «Громадське здоров’я» Міжнародного фонду «Відродження» оголошує конкурс «Безпечна громада – спільний інтерес, спільна відповідальність».Дедлайн - 15 вересня 2018 р..

Гранти міжнародної мобільності

Апліканти можуть подати заявку на навчальні поїздки, стажування, резиденції, програми професійного розвитку або зустрічі з партнерами у країнах ЄС та навпаки (тобто, на поїздки з ЄС до України). Дедлайн - 4 жовтня 2018 р.

Конкурс проектів для ОГС від Чорноморського фонду регіонального співробітництва

Чорноморський фонд регіонального співробітництва (BST) та Фонд Роберта Боша оголошують конкурс проектних пропозицій для організацій та представників громадянського суспільства з Вірменії, Болгарії, Грузії, Молдови, Румунії та України.  Дедлайн - 19 жовтня 2018 року.

Програма транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна оголосила конкурс мікро-проектів

1 серпня 2018 року розпочато набір заявок на Другий конкурс проектів в рамках Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020. Дедлайн - 31 жовтня 2018 р.

Гранти на впровадження місцевих ініціатив та інвестиційних проектів в ОТГ

У рамках свого Фонду стратегічних інвестицій, Проект USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку» («Агросільрозвиток»), що здійснюється компанією «Кімонікс Інтернешнл Інк»., надаватиме гранти на впровадження місцевих ініціатив та інвестиційних проектів в об’єднаних територіальних громадах (ОТГ). Дедлайн – 28 грудня 2018 року.

Проект USAID «ВзаємоДія» оголошує грантову програму

Проект USAID «Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні «ВзаємоДія!» оголошує грантову програму на підтримку ініціатив громадянського суспільства та медіа у сфері протидії корупції. Проект «ВзаємоДія!» планує приймати концепції по мірі надходження до 17 червня 2019 року.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.