bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Навчання, стипендії, конкурси - можливості для активної молоді
13.08.2018

Якщо ви активний представник громадського сектору, або бажаєте професійного розвитку в громадському секторі чи шукаєте можливості для навчання за кордоном, то пропонуємо добірку цікавих грантів, тренінгів, конкурсів та стипендій.

Набір учасників на літню школу «Права людини: механізм захисту і сучасні виклики» (Одеса)

Тематика літньої школи буде присвячена міжнародним і національним стандартам прав людини, механізмам їх захисту, ролі міжнародних, державних і неурядових інституцій, сучасним викликам захисту прав людини та шляхам їх вирішення. Дедлайн – 15 серпня 2018 р.

Тренінг з громадського активізму (Івано-Франківськ)

Democracy Reporting International оголошує набір на тренінг. Тренінг є другим заходом серії, присвяченої звуженню можливостей для громадського активізму та методам реагування на це правозахисників. Дедлайн - 18 серпня 2018 р.

Школа місцевого самоврядування DESPRO - 2018

Швейцарсько-український проект «Підтримка децентралізації в Україні» DESPRO оголошує додатковий конкурсний набір в рамках Школи місцевого самоврядування DESPRO – 2018. Дедлайн - 19 серпня 2018 р.

Стипендія Альфреда Френдлі для журналістів

Журналісти друкованих, радіо – та онлайн-медіа віком від 25 до 35 років з країн, що розвиваються, можуть подати заявку на щорічну програму,  що надає можливість працювати в американських редакціях. Дедлайн – 31 серпня 2018 року.

Конкурс «Кращі практики молодіжної роботи 2018»

З метою відбору, відзначення і поширення кращих практик молодіжної роботи в Україні, Міністерство молоді та спорту України спільно з Програмою розвитку ООН в Україні започаткували в 2017 році Конкурс кращих практик молодіжної роботи в Україні. Дедлайн - 1 вересня 2018 р.

Безкоштовна вища фінансова освіта для осіб з інвалідністю

Академія праці, соціальних відносин і туризму (м.Київ, м.Дніпро) запрошує  людей з інвалідністю безкоштовно отримати  вищу освіту (заочна форма навчання) за спеціальністю «ФІНАНСИ…»  за кошти Фонду соціального захисту інвалідів. Дедлайн – 1 вересня 2018 р.

Гранти Ініціативи Джоука Воллера-Хантера для молодих активістів екологічного сектору

Ініціатива Джоука Воллера-Хантера приймає заявки на участь у грантовій програмі. У межах програми Ініціатива надає малі гранти на навчання та тренінги для активістів, які будуть висунуті їхніми організаціями як майбутні лідери. Обсяг гранту - до 7000 євро. Дедлайн - 1 вересня 2018 року.

Навчальний візит до Швеції

Журналістів місцевих медіа запрошують взяти участь у навчальному візиті до Швеції. Дедлайн - 1 вересня 2018 р.

Хакатони із соціального підприємництва

Двісті сорок соціальних підприємців і тих, хто прагне працювати в соціальному бізнесі, стануть учасниками дводенних хакатонів цієї осені. У чотирьох містах вони сформують команди довкола ідей соціальних підприємств. Дедлайн – 5 вересня 2018 р.

ACREC оголошує набір на програму «Антикорупційні міждисциплінарні студії»

Сертифікатна освітня програма – це спільний проект Національного університету «Києво-Могилянська академія» та Міждисциплінарного науково-освітнього Центру протидії корупції в Україні, що реалізується за підтримки Open Society Foundations. Дедлайн - 5 вересня 2018 р.

Підтримка молодіжних проектів для сталого розвитку туризму (Мальта)

Відбір учасників на 5-денний курс для молодіжних працівників та лідерів молодіжних організацій. Курс стосується методів розвитку сталого туризму. Курс включає також і аспекти підприємництва. Тренінг реалізується в рамках програми Erasmus+. Дедлайн – 8 вересня 2018 року.

Стипендії Chevening для навчання у Великобританії

Британські урядові стипендії Чівнінг (Chevening Scholarships) є одними з найпрестижнішіх нагород для навчання в Сполученому Королівстві. Ці стипендії надаються молодим лідерам, тим, хто має потенціал в майбутньому впливати на прийняття рішень у державі та формувати громадську думку. Дедлайн - 6 листопада 2018 р.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.