bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс грантів на проведення аналізу судової практики нового Верховного Суду
20.07.2018

Програма USAID реформування сектору юстиції «Нове правосуддя» оголошує конкурс грантових проектів на проведення незалежного аналізу рішень Великої Палати та чотирьох касаційних судів Верховного Суду. Дедлайн - 20 серпня 2018 р.

Більше грантів у розділі Гранти.

Метою цієї діяльності є є підтримка організацій громадянського суспільства (аналітично-експертних центрів та груп, неурядових організацій тощо) у здійсненні аналізу судової практики нового Верховного Суду (надалі - ВС) з початку його діяльності, а саме з 15 грудня 2017 року, включаючи рішення Великої Палати ВС та його касаційних судів. Грантер повинен буде розглянути та проаналізувати такі рішення з точки зору їх відповідності принципам Європейської конвенції з прав людини (надалі - ЄКПЛ), розвинутих Європейським судом з прав людини (надалі - ЄСПЛ) в його правозастосовчій практиці, а також проаналізувати рішення ВС на предмет їх послідовності, якості аргументації та застосування принципу пропорційності.

Програма USAID «Нове правосуддя» планує надати від 1 до 3 грантів. Як очікується, сума  кожного гранту становитиме до 350 000 грн. Обсяг конкретного гранту буде визначено залежно від специфіки діяльності/проекту, що фінансуватиметься з коштів гранту, шляхом переговорів і сума може перевищити  означену межу. Прийом заявок завершується 20 серпня 2018 р. о 18:00.

Умови конкурсу та форми для заповнення можна завантажити за посиланням

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.