bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Можливості для молоді
30.06.2018

Ресурсний центр ГУРТ пропонує добірку для молоді, щоб надати активним діячам громадянського суспільства можливості професійного становлення. Обирайте саме те, що цікавить саме вас. 

«Green Camp» - табір для кліматичних активістів у Карпатах

«Green Camp» - наметовий табір в Карпатах, який з 2 по 6 серпня об'єднає кліматичних активістів з усієї України для нетворкінгу, відпочинку та напрацювання спільних кампаній.  Дедлайн - 4 липня 2018 р.

Гранти у рамках програми «Далеко та близько: Культура і конфлікт»

Ґете-Інститут спільно з командою «Метамісто:Схід» шукає 5 локальних команд з Костянтинівки, Бахмута, Добропілля, Сєвєродонецька та Лисичанська для участі у програмі «Далеко та близько: Культура і конфлікт». Дедлайн - 7 липня 2018 р.

Ознайомча подорож до Словенії для працівників/ць сектору культури

Програма Culture Bridges організовує тижневу ознайомчу подорож до Словенії для представників організацій, які працюють у секторі культури та креативних індустрій України, планують подавати заявку на конкурс «Креативної Європи» в 2019 році, а також посилити або встановити нові партнерства з європейськими організаціями. Дедлайн - 8 липня 2018 р.

Стипендія на магістерську програму Школи реабілітаційної медицини УКУ

Школа реабілітаційної медицини УКУ запрошує майбутніх фізичних терапевтів та ерготерапевтів позмагатись за стипендії на навчання на магістерській програмі. Дедлайн - 9 липня 2018р.

Українські амбасадори міжкультурного діалогу вирушать до Польщі

У розпал серпня п’ятнадцять активних людей віком 19-35 років з Львівської та Івано-Франківської області поїдуть до Польщі будувати містки інтеркультурного діалогу. Дедлайн - 12 липня 2018 р.

Конкурс відео від Представництва ЄС в Україні

З 10 січня 2018 року відкривається прийом відеоробіт для участі у четвертому щорічному Конкурсі відео від Представництва ЄС. Найкращі відеоролики зможуть отримати призи у розмірі до 12 тис. грн. Дедлайн - 15 липня 2018 року

Європейська молодіжна премія - 2018

Відкрито прийом заявок на здобуття Європейської молодіжної премії. Нагорода призначена для заохочення молоді, соціальних підприємців та стартаперів, які реалізують проекти у сфері цифрових технологій, що мають значний позитивний вплив на суспільство. Дедлайн - 15 липня 2018 року.

Хакатон для дівчат Hack4good 2.0

Центр «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» в рамках ініціативи #Дівчата STEM спільно з Фондом ООН у галузі народонаселення запрошують дівчат віком від 18 до 24 років взяти участь у хакатоні Hack4good 2.0: Як зацікавити дівчат з раннього віку до технічних спеціальностей? Дедлайн - 17 липня 2018 р.

Семінар для молодіжних працівників (Хорватія)

Захід #PowerUp! сформує мотивуючу атмосферу для вивчення різноманітних підходів та практик для тих, хто працює над розширенням можливостей молоді. Семінар буде присвячений  правам людини, міжкультурному діалогу та соціальній інтеграції. Захід відбудеться 12-16 листопада у місті Спліт (Хорватія). Дедлайн – 22 липня 2018 року.

Стипендії на MBA для жінок (Берлін)

Берлінська Школа економіки та права пропонує стипендії на навчання на програмі MBA для жінок. Розмір стипендії становить 5000 євро. Дедлайн - 31 липня 2018 року.

Конкурсна програма для молоді з розбудови мирного суспільства

Ця глобальна платформа дає можливість молоді (від 15 до 35 років) з усього світу приєднатися до створення мирного суспільства. Учасникам пропонується подати інноваційні ідеї та проекти, що мають суспільне значення, захищають та реалізують одну чи більше з 17 цілей сталого розвитку. Переможці будуть оголошені і жовтні 2018 року. Дедлайн – 31 липня 2018 року.

Стипендія Гельмута Шмідта на магістерську програму з публічної політики та державного управління

Німецька служба академічних обмінів (DAAD) відкриває прийом заявок на отримання стипендії Гельмута Шмідта. Стипендійна програма призначена для майбутніх лідерів у державному управлінні, політиці, юриспруденції та економіці. Початок навчання - вересень/жовтень 2019 року. Дедлайн - 31 липня 2018 року.

Волонтерство у Болгарії

Потрібен ЕВС волонтер у Болгарію. Проект буде реалізований у місті Слівен, Болгарія, де працює приймаюча організація «Жага Життя». Проект триватиме 10 місяців, з вересня 2018 року по травень 2019 року. Дедлайн - 10 серпня 2018 року. 

Стипендія Альфреда Френдлі для журналістів

Журналісти друкованих, радіо – та онлайн-медіа віком від 25 до 35 років з країн, що розвиваються, можуть подати заявку на щорічну програму,  що надає можливість працювати в американських редакціях. Дедлайн – 31 серпня 2018 року.

Гранти Ініціативи Джоука Воллера-Хантера для молодих активістів екологічного сектору

Ініціатива Джоука Воллера-Хантера приймає заявки на участь у грантовій програмі. У межах програми Ініціатива надає малі гранти на навчання та тренінги для активістів, які будуть висунуті їхніми організаціями як майбутні лідери. Обсяг гранту - до 7000 євро. Дедлайн - 1 вересня 2018 року.

ACREC оголошує набір на програму «Антикорупційні міждисциплінарні студії»

Сертифікатна освітня програма – це спільний проект Національного університету «Києво-Могилянська академія» та Міждисциплінарного науково-освітнього Центру протидії корупції в Україні, що реалізується за підтримки Open Society Foundations. Дедлайн - 5 вересня 2018 р.

Підтримка молодіжних проектів для сталого розвитку туризму (Мальта)

Відбір учасників на 5-денний курс для молодіжних працівників та лідерів молодіжних організацій. Курс стосується методів розвитку сталого туризму. Курс включає також і аспекти підприємництва. Тренінг реалізується в рамках програми Erasmus+. Дедлайн – 8 вересня 2018 року.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.