bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Проект USAID оголошує конкурсний відбір міст-партнерів
08.06.2018

Проект USAID «Муніципальна енергетична реформа в Україні» (Проект USAID МЕР) проводить конкурсний відбір міст-партнерів для надання підтримки щодо розробки довгострокових планів розвитку теплових мереж та оптимізації системи централізованого теплопостачання (ТЦ). Дедлайн - 20 червня 2018 року.

Більше грантів у розділі Гранти 

Усі одержані заявки будуть ретельно розглянуті. Кожну заявку буде оцінено певною кількістю балів згідно критеріям відбору, що наводяться в кінці цієї заявки. У рамках даного конкурсу Проект USAID МЕР обере від одного до трьох міст партнерів.

Заповнюючи заявку, слід надати максимально точні та повні відповіді на всі запитання. Можна вільно додавати будь-яку доречну інформацію, яка, на погляд заявника, є важливою. 

Повнота заявки та якість відповідей є важливими факторами, які будуть враховуватись у процесі відбору. У разі необхідності уточнити будь-яке  питання слід звертатися в головний офіс Проекту USAID МЕР. Для роз’яснення процесу відбору Проект також планує провести інформаційну зустріч о 10:30, 12 червня 2018 року за наступною адресою: м. Київ, вулиця Предславинська, 35Д, готель «Алфавіто», конференц-зал «Форум». Представники міст, бажаючі взяти участь у зустрічі, повинні повідомити Проект USAID МЕР до 12:00, 7 червня 2018 року за телефоном 044-596 596 0 або електронним листом на адресу: [email protected]. Витрати (транспорт, проживання тощо) пов’язані з участю в зустрічі Проектом не відшкодовуються.

Заявки мають бути надіслані до офісу Проекту USAID МЕР до 18:00, 20 червня 2018 року на електронні адреси: [email protected] та [email protected].   

Джерело

Контакти

  • Проект USAID «Муніципальна енергетична реформа в Україні»
  • [email protected]
  • [email protected]
  • +38 044 596 5960
  • http://www.merp.org.ua/index.php?lang=uk
  •  https://www.facebook.com/merpukraine/
  • Вул. Льва Толстого 9a 1-ий поверх Київ Україна 01004

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.