bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс грантів на здійснення громадського моніторингу рішень ВККСУ, ВРП та висновків ГРД
23.05.2018

Програма USAID «Нове правосуддя» оголошує конкурс для українських НУО на отримання гранту на здійснення громадського моніторингу рішень Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, Вищої ради правосуддя та висновків громадської ради доброчесності. Розмір гранту - до 400 000 грн. Дедлайн - 22 червня 2018 року.

Більше грантів у розділі Гранти 

Програма USAID реформування сектору юстиції «Нове правосуддя» оголошує конкурс заявок для українських неурядових організацій на отримання гранту на здійснення громадського моніторингу рішень ВККСУ, ухвалених в 2017-2018 роках в процесі кваліфікаційного оцінювання суддів і кандидатів на посаду судді, висновків ГРД, а також рішень ВРП щодо призначення кандидатів суддями.

Метою цієї діяльності є підтримка організацій громадянського суспільства, які бажають і можуть здійснити моніторинг діяльності ВККСУ та ГРД у процесі кваліфікаційного оцінювання як діючих суддів, так і кандидатів на посаду судді до нового Верховного Суду, а також діяльності ВРП з формування суддівського корпусу в зазначений період.

Програма «Нове правосуддя» планує надати грант у розмірі до 400 000 грн. Розмір гранту встановлюється залежно від специфіки діяльності грантового проекту, що фінансується з коштів гранту, шляхом переговорів. Очікується, що діяльність за грантовим проектом, почнеться орієнтовно 1 серпня 2018 р., а її тривалість не може перевищувати 6 місяців. Заявки слід подавати в електронному та паперовому вигляді. Прийом заявок завершується 22 червня 2018 р. о 18:00.

Умови конкурсу та форми для заповнення розміщені на вебсайті Програми USAID «Нове правосуддя» за посиланням.

Контакти

  • Програма USAID «Нове правосуддя»
  • [email protected]
  • https://newjustice.org.ua/uk/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.