bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Гранти на підримку самозайнятості та підприємництва ВПО та уразливих категорій населення (Волинь)
02.04.2018

ГО «Розвиток Волині» в якості виконавчого партнера у Волинській області розпочинає набір учасників Проекту Міжнародної організації з міграції, який здійснюється за фінансової підтримки Уряду Німеччини. Дедлайн - 20 квітня 2018 року. 

Більше грантів у розділі Гранти

В цілому Проект має на меті покращити можливості для самозабезпечення та самозайнятості внутрішньо переміщених осіб та мешканців регіонів, які зазнали наслідків конфлікту.

До участі в Проекті запрошуються: внутрішньо переміщені особи та мешканці Волині, які належать до вразливих верств населення (учасники АТО, члени сімей учасників АТО, люди з інвалідністю або члени їх сімей, безробітні, люди з низьким доходом/ малозабезпечені, самотні матері або батьки, багатодітні батьки, члени сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах, представники національних меншин та інші) віком від 18 до 60 років.

Проектом передбачено дводенні тренінги із самозайнятості для тих, хто вже розпочав або хоче розпочати власний бізнес, та дводенні тренінги із мікропідприємництва для ФОП та власників юридичних осіб – товариств з обмеженою відповідальністю, приватних підприємств, фермерських господарств, тощо, зареєстрованих не пізніше, ніж за 12 місяців до подачі заявки на участь у проекті. Після успішного проходження тренінгу, кожному учаснику буде надано експертну допомогу із написанням бізнес-плану. У разі успішного захисту бізнес-плану перед комісією МОМ, учасники отримають гранти на започаткування або розширення власної справи: до €650 за напрямом самозайнятість та до €2,500 за напрямом мікропідприємництво. Гранти не видаються готівкою, а полягають у закупівлі обладнання, інструментів, меблів тощо. У рамках проекту не фінансується оренда приміщень чи обладнання; купівля вживаного обладнання чи транспортних засобів; послуги (юридичні, зі створення реклами, інтернет-сайтів тощо); купівля тварин чи саджанців.

Для того, щоб долучитися до проекту у Волинській області, зверніться до представниці ГО «Розвиток Волині» до 20 квітня 2018 року: Наталія Каленюк 067 98 10 699.

Відбір відбувається на конкурсній основі з дотриманням рівності можливостей.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.