bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс грантів «Громадськість за проєвропейські зміни в Україні»
10.01.2018

Інститут економічних досліджень та політичних консультацій у співпраці з «Європейською правдою», в рамках проекту «Просування реформ в регіони», який фінансується ЄС оголошують нову хвилю грантів «Громадськість за проєвропейські зміни в Україні». Дедлайн - 9 квітня 2018 року.

Більше грантів у розділі Гранти

Мета конкурсу – зростання залучення організацій громадянського суспільства до процесів моніторингу та публічного діалогу з органами влади щодо секторальних реформ у відповідності до виконання Угоди про асоціацію в таких секторах як правова, конституційна, судова та виборча реформи, фінансування політичних партій, реформа державного управління, охорона здоров’я, охорона довкілля, енергетика, транспорт, земельна реформа, технічні бар’єри в торгівлі та спрощення торгівлі, контроль безпеки продуктів харчування. Заявки приймаються до 9 квітня 2018 року. 

Кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу

До участі у конкурсі запрошуються неприбуткові організації громадянського суспільства, які мають:

  • статус неприбутковості та офіційно зареєстровані в Україні не менше 1 року;
  • спроможність впроваджувати грантові проекти та звітуватися за ними (включаючи фінансове звітування);
  • запланували у бюджетах своїх проектів участь одного (двох) представників своєї організації у кожній з 2-денних конференцій, які припадають на період виконання проекту (перелік і дати запланованих конференцій див. нижче).
  • веб-сайт організації та/або сторінку у фейсбуці.

Досвід практичної роботи у сфері запропонованого проекту буде конкурентною перевагою. Вітається здійснення проектної діяльності у співпраці з іншими регіональними громадськими організаціями, організаціями аналітичного, експертного спрямування, ЗМІ (у тому числі з інших областей України).

Максимальний розмір гранту – 750 000 гривень (оптимальний бюджет проекту 300 000 – 500 000 гривень).

Максимальна тривалість проектів – 1 рік, але в будь-якому разі проект має завершитись до 31.03.2019 року. Переможці конкурсу під час виконання грантової угоди мають право подати нову грантову заявку, що забезпечить збереження сталості або розширення проекту, який виконується.

Кінцевий термін подання грантових заявок для розгляду на 10-му засіданні Грантової комісії (орієнтовна дата – 23.05.2018) - 09.04.2018 р. - до 18.00.

Конкурс є постійним і триватиме до 30 вересня 2018 року. У випадку вичерпання грантового бюджету термін конкурсу може бути скорочений.

Проектні пропозиції з додатками слід надсилати на адресу [email protected]. Додатки до проектної пропозиції мають бути додані у форматі .doc, .xls або .pdf. Кожен додаток має надсилатись одним файлом. Максимальний розмір кожного із додатків до проектної пропозиції не може перевищувати 2,5 Mb.

Подані на конкурс матеріали не рецензуються. Про результати розгляду кожної проектної пропозиції буде повідомлено електронною поштою.

Вся інформація про конкурс грантів

 

 

Контакти

  • Інститут економічних досліджень та політичних консультацій [email protected]
  • Інститут економічних досліджень та політичних консультацій
  • [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.